Outfit in Valkenburg, dag 1

Zo, back on track met de traditionele outfit foto’s, hoera! Dat is echt heel lang geleden, dat ik met mijn camera naar buiten ging, speciaal voor outfit foto’s. En elke keer blijkt weer hoe leuk ik het eigenlijk vind. Kijken jullie mee naar deze fijne outfit?

GOUDEN TIP!

Allereerst: wie weet een gouden tip voor de wazige foto’s? Sinds vorige week zijn alle foto’s die ik upload (scherpe foto’s!) wazig zodra ik ze bekijk bij de Voorbeeld-weergave. WordPress doet sinds vorige week iets met mijn foto’s en ik weet niet wat en hoe ik dat aanpas. Ontzettend jammer. Iemand de gouden tip? Laat het weten! Ok. En doorrrrr.

Deze outfit was er niet een die ik van tevoren had ingepland: deze broek had ik al een tijdje en het topje kocht ik recentelijk bij de MANGO. De blouse loopt aan de onderkant wat ruimer uit – wat je op deze foto’s niet ziet omdat ‘ie in m’n broek zit – en is daardoor lastiger te combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek. Toen ik mijn koffer inpakte voor Valkenburg kwam ik deze broek weer tegen en tada: daar kwamen weer nieuwe ideeën. Ik had namelijk nog veel meer tops en blouses die niet op een spijkerbroek pasten. En ineens was het hele probleem opgelost. Het enige probleem is nu nog: wat voor schoenen? Daar probeer ik m’n draai nog een beetje in te vinden, want deze sneakers… Ik weet het niet, ik vind het niet echt wat, haha. Wat denken jullie?

Fijne dag! Liefs.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.