Outfit | Last saturday

Colllage_Fotor

Compleeeeet verliefd op deze outfit én op deze foto’s! Kijk snel verder voor meer!

Een doorsnee zaterdagmiddag bestaat zo nu en dan uit het maken van outfitfoto’s. Deze broek is nieuw en in deze outfit liet ik hem al zien, maar aangezien ik er geen genoeg van kan krijgen krijgen jullie hem nog een keer te zien. Deze keer in een persoonlijke favoriet, want my god, wat vind ik deze outfit leuk. Een seventies look gecreëerd door de lange jas, een ’70 shirt en deze broek. Ik ben helemaal blij. Merk dat ik het de laatste tijd steeds leuker vind om met wat apartere kledingstukken de leukste en origineelste outfits te bedenken, dus er komt nog veel meer! Ohja, ik mag er niet vergeten bij te zeggen dat ik deze locatie ietwat eng vond. Dit is letterlijk 3 meter áchter de locatie waar ik bijna altijd foto’s maak, maar dit keer bij een elektriciteit hok, waaruit de hele tijd piepende geluiden kwamen. Bizar eng. Maar goed, dat terzijde. Wat vinden jullie van deze outfit? Let me know! Alle items staan onderaan 😘

☆ Show me this look on Lookbook. Click here. ☆

Collage_Fotor

Collaage_Fotor

Collagee_Fotor

Jack – Vero Moda • Top – Bershka • Broek – H&M • Schoenen – Scapino • Horloge – Lucardi.

Share:

5 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   5 september 2016 / 12:00

   Dankjewel, Desiree! 🙂

 1. 5 september 2016 / 18:54

  Hee ik heb ook zo’n broek! Super leuke look!! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   19 september 2016 / 06:55

   Dankjewel, Sabine!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.