Outfit | Last week at Amsterdam

Hoi allemaal! Een week geleden was ik samen met Marije in Amsterdam, en ik vroeg Marije om wat foto’s van mijn outfit te maken in de straatjes van deze mooie stad!

De combinatie van top en vest die ik draag heb ik nog nooit geprobeerd, maar het zag er redelijk leuk uit dus ik probeerde het een keer! Het vestje dat ik draag is ontzettend dun, en dus niet bepaald handig voor op koude dagen. Helaas regende het in Amsterdam, maar toen ik met mijn jas uit poseerde viel de kou nog best mee. We gingen naar het FOAM museum, waar ik zondag over vertelde. Een super mooie tentoonstelling, van William Eggleston! Echt een aanrader! Liefs, Larissa.

Jeans & vestH&M | TopONLY | HorlogeDaniel Wellington | SchoenenBatavia Stad.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.