OUTFIT | Maarn

Hola! Zoals jullie vast wel hebben meegekregen was ik een paar weken geleden in het mooie Maarn, waar ik zoals altijd ook een paar outfit foto’s laat maken. Benieuwd naar de outfit die ik toen droeg? Lees dan snel verder!

Omdat we ieder jaar door de bossen heen gaan wandelen kies ik er altijd voor om een niet al te moeilijke outfit aan te trekken. Je moet een trui eventueel snel uit kunnen trekken als de zon flink schijnt, maar het is ook niet de bedoeling dat het hartstikke koud wordt. Ik droeg hier een witte blouse onder een donkerblauwe trui met een simpele spijkerbroek! En inderdaad: dat zijn mijn (inmiddels-niet-meer-zo-spier-)witte schoenen waarmee ik door het moerassige bos heen slenterde. Excuus: ze waren allang niet meer wit en ik heb inmiddels nieuwe gympen, dus deze mogen enorm vies worden! 😉

De jas die ik draag heb ik een paar jaar geleden bij de C&A gekocht en vind ik nog steeds ontzettend leuk. Wat vinden jullie van de hele outfit? Liefs, Larissa. 

Blouse, trui, jeansH&M | JasC&A.

Share:

4 Reacties

 1. 15 november 2017 / 18:30

  Wat een super mooie foto’s!
  Heel erg leuk outfitje. <3
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   19 november 2017 / 10:15

   Wat lief, dankjewel!

 2. 18 november 2017 / 15:18

  Wat een leuke jas heb je aan! Ik hou van ruitjes, zeker in het najaar 🙂

  • Larissa
   Auteur
   19 november 2017 / 10:16

   Dankjewel, Joanne! <3 Vind hem zelf ook echt zo'n herfst-jas! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.