Outfit met mijn nieuwe overknee boots

Hoi allemaal! Met kerst kreeg ik nieuwe laarzen, en ik had jullie beloofd dat ik hier een outfit mee zou fotograferen. Gisteren ging ik samen met Lizzy het dorp rond om de outfit vast te leggen. 

Dit is een deel van de outfit die ik met kerst ook aan had. Dit topje vond ik heel leuk voor de feestdagen, maar is eigenlijk ook heel gaaf om buiten de feestdagen om te dragen. Het vest is mega lekker warm en groot, dus je kunt er lekker in kruipen als je het koud hebt. De laatste foto zijn mijn nieuwe oorbellen. Ik heb al heel lang een tweede gaatje, maar ik had er elke keer van die goedkope nepzilveren oorbellen in. Hier kunnen mijn oren niet tegen, waardoor ze de hele tijd ontstoken waren. Hier was ik klaar mee, en dus kocht ik een setje échte zilveren oorbellen en sindsdien heb ik geen last meer van ontstoken oren. Fijn! Liefs, Larissa.

Broek, Top, VestH&MLaarzen – Van HaarenLippenstiftRimmelOorbellenOnbekend winkeltje in Maastricht.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

6 Reacties

 1. 11 januari 2017 / 12:25

  Ik heb ook overknees! Super fashionable. Soms combineer ik ze ook met een broek en voor specialere gelegenheden met een jurk of rokje 🙂

  • Larissa
   Auteur
   11 januari 2017 / 17:16

   Wat leuk dat jij ook zulke laarzen hebt! Ik vind het altijd heel leuk om te zien hoe anderen ze combineren. Pinterest is een vaak gebruikte site terwijl ik voor mijn kledingkast sta ;).

  • Larissa
   Auteur
   12 januari 2017 / 21:48

   Wat lief, Janne! Dankjewel! ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.