Outfit met mijn nieuwe top van LASCANA

Hoi allemaal! Hoe is het bij jullie? Ik heb het echt mega druk deze weken: vandaag is de enige dag dat ik vrij ben van mijn werk, maar ondanks dat heb ik wel twee keer rijles en moet ik naar de fysiotherapeut. Tussendoor moet er ook nog een hele hoop gebeuren, dus een rustig weekje heb ik niet. Ach, dat hoeft ook niet altijd! Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit die ik jullie wil laten zien! Kijken jullie mee? 

Ik kwam LASCANA* tegen op Instagram en na heel wat zoeken op hun website kwam ik toch wel wat leuke dingen tegen. En eerlijk? Ik ben verliefd op de items die ik heb besteld! De top die ik draag in deze outfit is van LASCANA, en daarbij heb ik ook nog een short besteld die ik in het weekoverzicht met jullie zal delen!

Toen ik een bestelling had geplaatst met het shoptegoed wat ik had gekregen en deze bestelling, een bikini, vervolgens binnen kreeg bleek deze niet te passen. Daarbij zat ik nog met het probleem: hoe ga ik deze delen op mijn blog? Ik stuurde de bikini terug en besloot te gaan voor strandkleding, zodat ik zeker zou weten dat het mij zou passen en ik deze makkelijk in een outfit kon verwerken. Het was even zoeken, want persoonlijk vind ik niet alle items van deze webwinkel mooi en daar ben ik heel eerlijk in. Maar met de twee items die ik heb weten te scoren ben ik ontzettend blij en ik deel het dan ook graag!

De top is off-shoulder en heeft aan de voorkant twee touwtjes die je vast kunt knopen. De mouwen zijn halflang en elastisch aan de onderkant, wat het wat speelser doet ogen. En dan het allerbelangrijkste: de stof is ontzettend dun (en dus stranddag-proof!) wat de top lekker luchtig maakt. Wat je dan vaak krijgt is dat de top doorschijnt waardoor je je bh ziet, maar dat is bij deze totaal niet het geval! Voor het idee heb ik niet nog een basic hemdje onder deze top aangedaan. En eerlijk is eerlijk: eigenlijk hoort er natuurlijk ook gewoon een bikini onder voor op het strand 😉.

Ik vind de top echt ontzettend mooi, hij zit lekker en is makkelijk te combineren! En wat ik ontzettend fijn vind is dat deze top – gemaakt voor het strand – ook op dagen dat je niet naar het strand gaat kunt dragen! Wat vinden jullie van deze outfit en de top? Liefs!

TopLASCANA* | JeansH&M | SchoenenZiengs | HorlogeDaniel Wellington.

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.