OUTFIT | Mijn nieuwe broek van WE Fashion

Hola! Wat een lekker weer was het de afgelopen dagen, hè? Doordat ik van mezelf even op de rem moest trappen wat betreft mijn planning, ben ik onwijs vaak de stad ik geweest om ijs te eten en te genieten van de zon. Afgelopen vrijdag maakte ik samen met een klasgenootje wat foto’s, omdat we dat beiden leuk vinden om te doen. De broek die ik droeg heb ik nog maar net een week, en ik ben er helemaal verliefd op. Op deze outfit trouwens ook… 😉 Kijk je mee?

Vorige week hielp ik de hele dag mee met de boeklancering van Babe, you got this – Het Werkboek, en we kregen allemaal een toffe outfit aan die dag. Een roze of lila broek en een Babe, you got this trui, allemaal in samenwerking met WE Fashion. Ontzettend leuk, maar nog leuker was dat we de outfit mochten houden. En laat ik nou net onwijs fan zijn van deze broek…

Ik combineerde hem met m’n blauw-gestippelde blouse, die ik al een tijdje in m’n kast had hangen. En eerlijk is eerlijk: ik ben ontzettend tevreden over deze outfit. De broek zit super lekker, vlekt niet snel (zelfs de Nutella vlekken zag je amper) en ziet er heel mooi uit. I’m-in-love.

BlouseH&M | PantalonWE Fashion | SchoenenH&M | ZonnebrilVOGUE | HorlogeDaniel Wellington.

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

7 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   25 april 2018 / 16:07

   Dankjewel, Rachel!

 1. 25 april 2018 / 06:29

  Wauw wat een prachtige pantalon, hij is heel tof!
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   25 april 2018 / 16:08

   Dankjewel, Evelien! Vind hem zelf ook onwijs tof!

 2. 25 april 2018 / 19:41

  Die broek staat je echt goed! Leuk zomers kleurtje.

  • Larissa
   Auteur
   29 april 2018 / 09:12

   Dankjewel! Vind de kleur zelf ook heel tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.