OUTFIT | My happy place

Hola, daar ben ik weer! En ditmaal met wat nieuwe outfit foto’s, hoera! Deze heb ik, zoals je wel kunt raden, gemaakt toen ik vorige week in Maarn was. Het was ontzettend lekker weer, dus een dikke jas en sjaal waren helemaal niet nodig. Kijk je mee naar mijn outfit van die dag?

Omdat we natuurlijk in de bossen liepen had ik makkelijke sneakers aan, die totaal niet bij mijn outfit matchten. Maar daar moeten jullie maar even doorheen kijken. 😉 Ik heb ze geprobeerd van de foto af te halen, haha. Verder droeg ik mijn groene blouse van Kaatje, mijn nieuwe blazer van H&M (favoriet!) en mijn glitter broek. Die laatste kennen we inmiddels wel. 🙂

Hier overheen droeg ik nog een dunne winterjas, maar die heb ik voor de foto even uit gedaan. In feite was de winterjas niet echt nodig geweest, de zon kwam echt lekker door! We hebben zo veel geluk gehad met deze lekkere najaarszondag!

Wat vinden jullie van mijn outfit? Let me know! X

BlouseKaatje | BlazerH&M | BroekMostWanted | HorlogeCluse | ArmbandjeZAG.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.