Outfit | New striped pants

Leuke 1

Vandaag laat ik jullie mijn verjaardagsoutfit / favoriete outfit van het moment / nieuwe broek / blijheidszon zien (whoops), dus kijk snel verder! 🙂

De outfit die ik draag is momenteel een van mijn favorieten, en dan heb ik het met name over de broek. Deze broek zocht ik echt al super lang, maar elke keer was ‘ie te groot, te kort of was het geen fijn stofje. Maar godzijdank was daar – hoe raadt je het ook – de H&M, die hem wel had met alle specificaties die ik er bij wilde. YAY! Dus inmiddels leef ik bijna in deze broek (ok, dat nou ook weer niet) en wilde ik de outfit graag met jullie delen. Love!

Leuke 2

Leuke 3

Leuke 4

Top – H&M・Broek – H&M・Schoenen – Tamaris・Horloge – Lucardi・Zonnebril – Primark.

Share:

2 Reacties

  1. 4 september 2016 / 13:47

    Super toffe outfit! Vind dat topje trouwens ook echt leuk. Leuke blog heb je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.