OUTFIT | Nieuwe wollen trui

Goeiemorgen! Het is weer weekend, yes! Vorige week zondag had ik een high-tea met mijn familie, en na afloop ben ik nog even met m’n moeder het bos in gegaan om wat foto’s te maken van mijn outfit. Kijken jullie mee?

Een paar weken geleden had ik bij de MANGO een trui, maar na een aantal weken wachten en geen bevestigingsmail gekregen te hebben begon ik toch te twijfelen of alles wel goed was gegaan… Wat bleek: mijn trui was ergens onderweg zoek geraakt en hij was niet meer terug te vinden. Gelukkig werd ik goed geholpen en kreeg ik kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd, dus ik kon me eindelijk verstoppen in deze wollen trui want eerlijk: hij is groot én enorm warm.

Een trui met een wollen stof had ik nog niet, maar ik wist niet dat ze zó warm waren. Ik heb het in deze trui nog geen één keer koud gehad, heerlijk met deze koude dagen! Hij zit onwijs lekker en kriebelt totaal niet. Echt een aanrader! De broek die ik draag kennen jullie wel, die droeg ik al eerder in deze outfit.

Wat vinden jullie van deze outfit? Ik vind het een leuke combinatie, de flared broek met een oversized trui. Die ga ik vaker dragen, dus. Geniet van het weekend! Liefs.

TruiMANGO | BroekMostWanted | SchoenenVanHaren | TasH&M.

Share:

3 Reacties

 1. 10 november 2017 / 09:00

  Oh wat een super toffe outfit, ik vind de broek je heel erg goed staan!
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   10 november 2017 / 13:31

   Wat lief, Evelien! Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.