Outfit op het strand

Hi allemaal! Terwijl jullie dit lezen, ben ik op de Meerpaaldagen aan het werk en ren ik van hot naar her om het evenement in goede banen te leiden. Ondertussen laat ik jullie graag de outfit foto’s zien die ik een paar weken terug heb gemaakt in Noordwijk aan Zee, op het strand tussen de strandhuisjes!

De outfit die ik droeg is één van mijn favorieten: dit roze-rode topje zit zó lekker en is onwijs mooi. Ik ben er helemaal verliefd op. Ik draag hem gecombineerd met mijn zwarte glitterbroek: nog zo’n comfortabel ding. Ik ben helemaal in m’n element. 😉

We waren hier op het strand tussen de strandhuisjes en dit was zo’n schattige plek! Het was niet heel druk omdat het niet extreem warm was, dus ik kon makkelijk foto’s maken zonder half-naakte mensen op de foto te hebben, haha. Wat vinden jullie van deze foto’s?

Veel liefs, Larissa. 

ShirtH&M | BroekMostWanted | HorlogeDaniel Wellington.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.