OUTFIT | Pastel blue

Hola! Terwijl ik lekker geniet van mijn mini-vakantie van een paar dagen, heb ik nog een leuke outfit voor jullie klaarstaan! Deze droeg ik een aantal weken geleden toen het al mooi weer was! Kijken jullie mee?

Wat vinden jullie van dit pastel blauwe topje die ik niet zo lang geleden kocht bij H&M? Ik ben er mega verliefd op, maar vanwege de lengte (vrij kort) moet ik nog even wat meer broeken vinden die hierbij passen. Vooralsnog heb ik alleen mijn glitterbroek in de kast gevonden, die er leuk bij staat!

Wat gaan jullie dit weekend allemaal doen? Bij ons in het dorp zijn allemaal dorpsfeesten en volgens mij zijn er door het hele land heen festivals. Gaan jullie nog naar één van de evenementen? Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.