Outfit recap 2016

Hoi allemaal! Het afgelopen jaar heb ik enorm veel outfits vast gelegd: maarliefst 20. Deze twintig outfits deel ik vandaag stuk voor stuk met jullie, om nog even terug te kijken naar welke outfits ik allemaal heb vastgelegd dit jaar. 

Het maken van outfitfoto’s vind ik het leukste wat er is wat bloggen betreft, en ik doe het absoluut veel te weinig. Volgend jaar wil ik proberen nog meer outfits vast te leggen en wat vaker de straat op te gaan met mijn statief. Voor nu blijft het toch echt bij deze twintig outfits! 🙂

Overigens: vandaag ben ik een half jaar samen met mijn lieve vriendje ♡ Ik wilde er geen heel artikel aan wijden, maar het toch even benoemen. Ik hou van je, Jarno 😘

 9 januari

 23 januari

3 februari

28 februari

14 maart

28 mei

28 juni

9 juli

10 juli

20 juli

5 augustus

18 augustus

30 augustus

3 september

10 september

15 september

21 september

22 september

8 oktober

17 december

Liefs, Larissa

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 31 december 2016 / 09:43

  Wat een leuke outfits, je hebt een hele leuke kledingstijl. Favoriet is toch die van 3 februari.

  • Larissa
   Auteur
   2 januari 2017 / 15:55

   Dankjewel! Grappig, dat is juist de outfit die ik het minst leuk vond, haha ;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.