Outfit RECAP 2017 & heb ik mijn doel bereikt?

Aan het begin van 2017 heb ik mezelf – en jullie – de belofte gemaakt om elke maand minimaal één outfit op de foto te zetten. Het afgelopen jaar heb ik dus weer heel wat foto’s gemaakt, die ik allemaal met jullie deel, maar ook belangrijk: is het me gelukt om elke maand een outfit op de foto te zetten?

Hoewel ik zéker wist dat ik deze belofte had vastgelegd op mijn blog, kan ik het nu nergens meer terugvinden. Ondanks dat heb ik er wél elke maand aan gedacht en kan ik dus inderdaad zeggen dat het me is GELUKT! Dat is an sich niet heel bijzonder, maar voor mij was dit zeker een houvast in het afgelopen jaar en daardoor is het me dus uiteindelijk ook gelukt om het vol te houden.

De reden waarom ik dit doel voor mezelf gesteld had was puur omdat ik anders vergeet foto’s te maken. Ik heb er dan bijvoorbeeld te weinig tijd voor of het regent op het verkeerde moment. Iedere keer zodra ik uiteindelijk weer buiten sta met mijn statief (of mijn PA: Lizzy) merk ik weer hoe fijn en leuk ik het eigenlijk vind, en dan ben ik blij dat ik weer ben gegaan. Een beetje hetzelfde met douchen: je hebt er geen zin in, maar als je er onder staat ben je blij dat je het hebt gedaan.

Januari 2017

11 januari

Voor kerstmis had ik deze overknee boots gekregen, en ik was helemaal door het dolle heen en dus sprintte ik er op de eerstvolgende dag waarop het niet met bakken uit de lucht kwam naar buiten samen met Lizzy om de outfit vast te leggen. Ik was uiteindelijk mega blij met deze outfitfoto’s en heb ze nog vaak gebruikt als profielfoto en dergelijke!

17 januari

Deze outfit heb ik samen met vriendinnetjes buiten in de pauze op school vastgelegd. Dit is naar mijn mening de meest gefaalde outfitpost van 2017, want… wát precies is er bijzonder aan deze outfit? En hóe poseer je hier precies? Haha, ik kan nu hard lachen om deze outfitfoto’s, maar toen vond ik ze nog erg leuk blijkbaar.

Februari 2017

4 februari

In februari kocht ik voor een prikkie deze mega gave handtas en was ik daar zó blij mee dat ik dat heel graag met jullie wilde delen. Overigens heb ik deze foto’s ook nog vaak terug laten komen op profielen, omdat ik er best blij mee was.

16 februari

Deze outfit schoot ik buiten, op een van de eerste zonnigste en warmste dagen van dat jaar. Ik kon zonder jas buiten lopen en ik weet nog goed hoe intens blij ik was met die extra vitamine D. Heerlijk.

Maart 2017

16 maart

Over deze outfit was ik ook onwijs tevreden, maar achteraf denk ik: hoe heb je zo’n locatie uit kunnen kiezen? Hoe snel je mening verandert in een paar maanden tijd, hè? Overigens ben ik wel mega blij met het topje dat ik hier draag, wat ik twee jaar geleden heb gekocht in Parijs. Fave!

April 2017

29 april

In april bracht ik de meivakantie door in Griekenland, waar ik elke dag een outfit vast heb laten leggen. Dat waren er dus maar liefst 7 (!), en dus heb ik ze in een XXL blogpost verwerkt.

Mei 2017

9 mei

In mei ging ik samen met Marije naar FOAM voor een schoolopdracht, en vroeg ik haar wat foto’s te maken in een prachtige straat in Amsterdam. Ik had een simpele outfit aan – dat blauwe topje heb ik na die dag nooit meer aan gehad, for some reason – maar was uiteindelijk nog best blij met de foto’s.

13 mei

In mei kreeg ik bovenstaand T-shirt van VOGUE opgestuurd en ondanks het feit dat bijna heel Nederland hem kreeg vond ik ‘m toch enorm leuk en heb ik er foto’s mee gemaakt. Fun fact: ik pas deze broek helemaal niet (veel te klein) en was de hele dag bang dat ik er uit zou scheuren. Maar ja, het was de enige broek waar ik dit T-shirt leuk op vond staan, dus wat doe je dan…

25 mei

Met de verjaardag van mijn overgroot oma ben ik samen met Jarno richting het strand gelopen – wat naast me ligt, maar wat je niet ziet op de foto – om foto’s te maken met mijn nieuwe groene blouse waar ik heel blij mee was.

Juni 2017

21 juni

In juni ben ik diep het bos in gedoken en heb ik vijf verschillende outfits aangetrokken. En inderdaad: ik heb me steeds omgekleed op deze open plek. Om die reden was ik dus ook diep het bos in gedoken ;-). Mijn favoriet nu is de middelste outfit!

Juli

30 juli

Toen ik besloot de schaar in mijn lange lokken te zetten, moest daar natuurlijk direct een foto van gemaakt worden. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om gelijk mijn nieuwe jurk, sandalen én tas vast te leggen. Vier vliegen in één klap.

Augustus

16 augustus

Deze top heb ik gekregen in samenwerking met LASCANA, waarvoor ik wat foto’s moest maken. Ik vind het best zonnige foto’s geworden!

September

24 september

Deze outfit was bedoeld als ‘simpele’ outfit om mijn nieuwe zonnebril te laten zien, maar werd uiteindelijk door jullie enorm vaak bekeken en ik kreeg er veel complimenten over. Vooral de blouse die ik hier draag deed het erg goed.

Oktober

16 oktober 

Dit is absoluut mijn favoriete outfit van het hele jaar: de seventies. Deze werd door jullie dan ook het meest gelezen (yay! we hebben dezelfde smaak) en ik blijf het effect mooi vinden. I like. <3

November

10 november

Deze outfit legde mijn moeder voor me vast toen we die dag een high-tea hadden met de familie. Ik droeg opnieuw mijn favoriete glitterbroek (echt een investering!) en mijn favoriete nieuwe trui. Heerlijke outfit. <3

15 november

In Maarn moest mijn outfit natuurlijk ook even vastgelegd worden, en hoe simpel hij deze keer ook was ben ik toch nog wel blij met de foto’s!

December

4 december

Deze outfit plaatste ik in december op mijn blog, maar had ik in november al geschoten. Deze was ook in samenwerking met een merk, waar ik dus ook weer wat foto’s voor moest maken. Blij met de glitterschoentjes!

17 december

Nog geen twee weken terug gingen Lizzy en ik de sneeuw in om te genieten van de enige sneeuw die er dit jaar zal vallen én om wat foto’s te maken, want deze achtergrond zie je niet zo heel vaak…

Wat is jullie favoriete outfit van de outfits die ik hierboven heb gedeeld? Let me know! Liefs.

Share:

1 Reactie

  1. 22 december 2017 / 19:16

    Zo’n leuk om al je outfits in zo’n overzichtje te zien! Zelf ben ik het meest fan van je outfit in februari met die gele jas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.