Outfit – red dotted dress

Whoop-whoop! Zo blij als een pasgeboren kitten was ik hier met mijn nieuwe jurk, op de perfecte locatie met het perfecte weertje. Kijken jullie mee?

Een paar weken terug zocht ik in de sale van MANGO wat leuke jurkjes en rokken, en kwam ik uiteindelijk terecht bij dit leuke, gestipte jurkje. Eigenlijk – om heel eerlijk te zijn – was ik niet meteen enthousiast omdat dit niet helemaal de lengte is die ik vaak draag. Of tot de enkels, of korter dan dit. Maar het jurkje sprak mij zo aan, dat ik ‘m toch in huis haalde. En toen ik hem aantrok en voor de spiegel stond, was ik meteen verliefd. Jep, dit was een goede koop!

De riem die ik om heb had ik al: het jurkje is van origine zonder riem en dan had ik hem echt minder leuk gevonden. De jurk zelf kostte maar €15 in de sale (score!) en je hebt er meteen een hele outfit voor. Het stofje is super comfortabel en elastisch, dus bewegen voelt heel chill: alsof je een pyjama aan hebt. Echt, dikke vette yes.

Wat vinden jullie van dit jurkje? Ik ben méga fan. Liefs, Larissa.

JurkMANGO | Schoenen, riemKaatje.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.