Outfit Valkenburg, dag 2

Of ik ooit een foto op mijn blog heb gepubliceerd van heel close-up? Ik denk het niet. Eens moet de eerste keer zijn, dus als je het hele artikel aanklikt zie je mij, heel dichtbij, op je beeldscherm! 😉 Een paar weken terug kreeg ik een leuk pakketje binnen van een nieuwe webshop, en daar zat een heel fijn pak in. Omdat het zonnetje, terwijl wij in Valkenburg waren, lekker door zou komen besloot ik het pak mee te nemen in mijn koffer. Kijken jullie mee?

Goed, first things first: mijn blog heeft er nog niet helemaal zin in. De foto’s van afgelopen week waren weer heel scherp, maar deze dan weer juist onscherp. Voor nu laat ik het maar even, want ik denk dat dat tijdelijk is en ze binnenkort weer scherp zijn. 😉 Dan weten jullie waarom!

Dit fijne, babyblauwe pak, kwam binnen en ik was meteen verliefd. Ik had namelijk nog niets wat hierop leek: geen ruitjes-pak, geen jumpsuit-pak, niks. De pakken in deze vorm – met korte pijpen en een wat informelere look – verschijnen volgens mij steeds meer in het straatbeeld en des te leuker het voort te zetten. Aan de achterkant zit een lange rits, waardoor je makkelijk in- en uit het pak gaat en alsnog de goede maat hebt zonder dat het pak te strak zit. De riem is heel makkelijk verstelbaar en zit precies op de goede plek. Zelf ben ik vrij lang en staan sommige dingen mij ‘lomp’, maar dit pak vind ik echt héél fijn.

Wat vinden jullie van de schelpen-sieraden trend? Ik heb nu een setje van een ketting, enkelband en oorbellen. Ik vind het een leuke trend, voor bijvoorbeeld op het strand, maar ik denk dat deze het niet heel lang gaat doen. Het is leuk voor even, maar ik raak er – denk ik – snel op uitgekeken. Wat denken jullie? Voor nu vind ik het in elk geval heel leuk, en ook bij dit pak staat het perfect!

Fijn weekend! Liefs!

Blauw pak & sieradensetStunzOorbellenKarmaSchoenenBershka.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.