OUTFIT | Verliefd op alle nieuwe items

Goeiemorgen allemaal! Vorige week vrijdag was ik samen met Cassedey en Gino in het mooie Harderwijk, en omdat ik een compleet nieuwe én toffe outfit aan had wilde ik hem graag met jullie delen. Kijken jullie mee?

Goed, de outfit dus. Bij Stradivarius bestelde ik dit ontzettend leuke rokje (wat eigenlijk een broekje is, hallo praktisch bukken!) samen met het shirtje, waar allemaal lippen op afgebeeld staan. Ik ben sowieso al verliefd op de combinatie van die twee items, maar de schoenen maken het helemaal af. Deze kocht ik twee weken geleden bij de Bershka, en ik had ze al onwijs lang op het oog. De schoenen zijn tot nu toe de beste aankoop van dit jaar, ik vind ze helemaal geweldig.

Voor degene die het zich afvragen: het witte wat boven mijn schoen uit komt is verband, wat ik draag omdat de schoenen mijn voeten bij dag 1 volledig kapot gemaakt hebben. Foutje van mij: ik droeg nieuwe schoenen een hele dag op een festival, niet de beste keuze die je kunt maken. 😉 Vandaar dat ik ze nu verder inloop met heel wat verband en pleisters, maar daardoor voel ik gelukkig geen pijn meer. Win-win!

De schoenen (klik hier) zijn van de Bershka, de rok en top van Stradivarius en de tas komt van H&M! Alle items zijn volgens mij nog te koop! 🙂

Wat vinden jullie van deze leuke, zomerse outfit? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.