OUTFIT | Wandelen in Lage Vuursche

Bij fotograferen in bossen tijdens een wandeling, horen natuurlijk ook een aantal foto’s van mijn outfit! Zoals ik vorige week al vertelde was ik een paar dagen in en rondom Lage Vuursche, en hier hebben we ook een rondje gewandeld. Kijk je mee?

De jurk die ik draag is nieuw en heb ik gekocht op mijn werk: Kaatje, dus. 😉 Voor iedereen die niet uit de omgeving van Dronten komt: dat is een kledingwinkel in Dronten! De jurk is leuk voor de zomer, maar ook voor het najaar en dus lekker lang door te dragen. En niet geheel onbelangrijk: hij zit mega lekker.

De boots die ik eronder draag zijn van Bershka en heb ik een tijdje geleden in de SALE gekocht. Die zijn er nu dus helaas niet meer.

Wat vinden jullie van mijn outfit? Heel simpel, maar toch erg leuk, vind ik zelf. En komen jullie wel eens in Lage Vuursche? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

  

Share:

2 Reacties

 1. Rosemarijn
  5 september 2018 / 09:28

  Wat een leuke en mooie jurk! Staat je heel leuk. Love Lage Vuursche, kom zelf uit Baarn dus kom daar graag om te wandelen.

  • Larissa
   Auteur
   5 september 2018 / 10:36

   Ohhh Baarn is ook erg mooi! Wij gaan altijd één keer per jaar wandelen met kennissen die in Maarn wonen, het is daar zo mooi! 🙂 En dankjewel voor het compliment! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.