Personal update – Hoe gaat het met me?

Hi allemaal! De afgelopen week was het wat stiller dan dat jullie van mij gewend zijn op mijn blog, en dat heeft alles te maken met iets wat ik jullie vandaag ga vertellen! Ik vond het wel weer eens tijd om een persoonlijke update met jullie te delen, dus lezen jullie mee?

Op de vraag Hoe gaat het met me? kan ik eigenlijk maar een antwoord geven: niet zo heel erg goed. Het gaat niet super slecht, maar het kan zeker beter. Ik voelde me al een langere tijd enorm moe en niet fit, maar sinds afgelopen week heeft dat er flink in gehakt. Vanaf dinsdag had ik geen eetlust meer en op de nacht van donderdag op vrijdag was het feest in de tent. Overgeven, niet kunnen slapen en hoofdpijn die nog net geen migraine te noemen was. Zondag ging het gelukkig allemaal al een stuk beter en kon ik het weer opbrengen om wat te eten en uit bed te komen. Wel is de vraag in dit huis rondgegaan: wat is hier de oorzaak van? Want enkel een klein griepje kan het volgens ons niet zijn. We kwamen allemaal uit op oververmoeidheid, dus de komende tijd kijk ik even flink uit met hoeveel hooi ik op m’n vork neem. Hopelijk voel ik me de komende week een stuk beter en kan ik weer wat meer slapen.

Ook heb ik flink veel last van mijn schouderpijn. Hier heb ik jullie al eens eerder over verteld, maar wellicht dat ik er binnenkort een heel artikel aan wijdt omdat er best nog wat vragen over zijn. Het komt er in elk geval op neer dat ik sinds twee weken volop aan de fysiotherapie zit. Dit ging de eerste week enorm goed (waardoor ik vrijwel geen last meer had), maar gaat deze week in een verschrikkelijk hoog tempo achteruit. Alles doet pijn en zelfs stilzitten is al teveel gevraagd. Komende donderdag heb ik weer een afspraak bij de fysiotherapie en hopelijk gaat het dan allemaal weer wat beter…

Naast al die lichamelijke klachten zijn er natuurlijk ook een aantal hele leuke dingen in het vooruitzicht gepland. Zo komt kerstmis steeds dichterbij en maakt me dat met de dag gelukkiger, maar komt óók mijn praktijk-examen extreem dichtbij (lees: minder dan twee weken!). Hoewel ik daar enorm naar uit kijk vind ik het toch ook wel spannend, want het is een moment opname die je van te voren niet in kunt plannen. Flink duimen, dus.

Nu is het de beurt aan jullie: hoe gaat het met je en waarom is dat zo? Staan er voor jullie nog spannende dingen op de planning? Liefs. X

Share:

4 Reacties

 1. 20 november 2017 / 09:24

  Wat naar dat je zo ziek was van de week, neem goed je rust en denk aan jezelf.
  Super belangrijk <3
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   21 november 2017 / 13:56

   Lief, dankjewel! Ik zal m’n best doen!

 2. 20 november 2017 / 13:38

  Ah wat vervelend zeg, ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt! Ik heb ook pijn in mijn schouders, ik weet denk ik wel hoe je je voelt. Gelukkig gaat het bij mij soms wat beter dankzij een speciaal kussen die ik gebruik. Beterschap! <3

  • Larissa
   Auteur
   21 november 2017 / 13:56

   Oh, dan ben ik wel benieuwd naar welk kussen jij gebruikt! En dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.