Persoonlijke update – #3

Jaaaa, hey allemaal! Daar ben ik weer! Het was de afgelopen twee maanden even wat stiller op mijn blog vanwege de drukte rondom school, maar ik ben weer terug! Ik trap meteen even af met een persoonlijke update zodat we even bij kunnen praten! Lees je mee?

Eind april deelde ik met jullie het tweede deel van de vernieuwde updates-serie. Al jarenlang deel ik updates met jullie, maar het leek mij leuk en fijn om daar een bepaalde structuur in te creëren in plaats van elke keer lukraak het een en ander aan jullie te vertellen. Ik deel het op in een aantal subcategorieën: health, work, school & social life.

HEALTH

Eén van de belangrijkste onderdelen in deze tijd is de gezondheid: die van jezelf en van elkaar. Gelukkig heb ik zelf geen last gehad van klachten van het Coronavirus en ook om mij heen is er niemand in de omgeving die getroffen is door het virus. Dat is natuurlijk super fijn. Ik vind het lastig verder op dit onderwerp in te gaan omdat ik dit soort dingen de laatste tijd eigenlijk privé houd, maar ik wil er toch kort wat over zeggen omdat ik het graag gezellig wil houden hier. Vanwege privéomstandigheden heb ik geregeld vrij veel pijn in mijn lichaam en heb ik last van allerlei klachten, voornamelijk kleinere klachten die bij elkaar heel veel energie kosten. Ik wil en kan er verder niks over kwijt, dus ik laat het hierbij, maar ik ga er ook niet over liegen. Dat is wel het laatste wat ik zou willen op mijn eigen blog. 😉

WORK

Eén van de allerleukste dingen, als je het mij vraagt: werk! Ik vind werken ontzettend leuk en haal er gigantisch veel voldoening uit, maar dat weten we inmiddels maar al te goed. Vanwege het Coronavirus gaat het eigenlijk juist ontzettend goed op het gebied van werk, en daar ben ik echt ontzettend blij mee en dankbaar voor. Ik heb een opdrachtgever waar ik gemiddeld twee dagen per week voor werk op kantoor (soms iets meer) dus dat loopt sowieso gewoon door, en ook het overige werk gaat eigenlijk heel soepel. Een paar opdrachtgevers zijn stilgevallen vanwege de hele situatie rondom het Coronavirus, maar die worden hopelijk heel snel weer herpakt. Ik heb er in elk geval financieel nog geen last van gehad, eigenlijk alleen maar voordelen. Ik heb nu de kans om ontzettend veel te sparen (geen festivals, tot kort geleden geen terrasjes…) en dat is heel fijn. Ook met onze webwinkel gaat het goed: we hebben recentelijk een vernieuwde webshop gelanceerd en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Daar vertel ik in een apart artikel meer over!

SCHOOL

Momenteel zit ik nog in mijn eerste jaar Communicatie en met veel tevredenheid kan ik zeggen dat ik tot nu toe alles in één keer heb gehaald! Ik heb afgelopen week een groot project ingeleverd en komende week heb ik nog wat deadlines en een tentamen, en ik hoop binnen twee weken te horen of ik al deze vakken ook heb gehaald of dat ik iets moet herkansen. Als ik niks hoef te herkansen… Zou ik mijn Propedeuse in the pocket hebben! Maar ik juich niet te vroeg, je weet nooit hoe het loopt. In elk geval gaat het super goed op school en ik ga nog een apart artikel schrijven over mijn plannen voor het tweede schooljaar… 😉

SOCIAL LIFE

Ja, poeh, social life… Wat is daar nog van over in tijden als deze? Hahaha. Nee, oké, het valt wel mee. In de afgelopen paar maanden heb ik een aantal vrienden en vriendinnen geregeld gezien, maar de meerderheid niet. Ik ben een hele slechte WhatsApper, dus ik heb ze ook al heel lang niet gesproken. Nu het schooljaar tot een einde loopt en we langzaam weer voorzichtig in groepjes naar buiten mogen probeer ik meteen de kans aan te grijpen om met iedereen weer gezellig af te spreken en iets leuks te gaan doen – op afstand uiteraard. Feestjes en festivals zitten er natuurlijk voorlopig niet in, maar op een terras of in een stad kun je het ook gezellig hebben met vriendinnen! Daar kijk ik dus enorm naar uit!

Hoe gaat het met jullie? Ik zag vandaag pas dat er allemaal reacties die jullie achter hadden gelaten in de spam-box terecht waren gekomen en ik ze eerst moest goedkeuren. Sorry dus, als ik niet op je reactie heb gereageerd in de afgelopen twee maanden, maar dat kwam dus daardoor! Geniet van het mooie weer allemaal! Liefs, Larissa

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.