Persoonlijke update – Een drukker schema

Hoi allemaal! Het is inmiddels al weer een paar maanden terug dat ik in een lang artikel vertelde hoe het met mij ging, wat ik allemaal op de planning had staan en wat eventuele veranderingen zijn. Over dit laatste heb ik weer een heleboel nieuwe dingen te vertellen, dus tijd voor een nieuwe update!

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen zit ik sinds begin februari weer op school, maar mag ik voor alsnog niet klagen: ik heb vanaf vandaag namelijk alweer vakantie. 😉 Echter, na deze week ga ik het toch echt wat drukker krijgen. Héél veel drukker.

Er zijn momenteel een aantal dingen in mijn leven bezig waar ik mijn hoofd continu op laat focussen: er speelt een hele hoop achter de schermen. Het liefst vertel ik jullie álles, maar wegens privacy en onzekerheid op het gebied van veranderingen doe ik dit nog niet. Ik hoop dat ik jullie binnenkort beetje bij beetje meer kan vertellen, maar voor nu houd ik dat nog even voor mezelf.

SCHOOL

Wat ik wél kan vertellen is dat ik het wat school betreft behoorlijk druk ga krijgen. Er is een kans dat ik mijn opleiding versneld afrond, wat betekent dat ik over een jaar klaar ben in plaats van anderhalf jaar. Waarom ik dit wil – en hopelijk gá – doen leg ik allemaal een keer apart uit, maar voor nu betekent het voornamelijk: als de wiedeweerga starten met examens en opdrachten afronden. De eerste examens zijn al in maart (!) en dit wist ik vorige week pas, dus ik moest me enorm snel inschrijven voor deze examens en de komende paar weken vol aan de bak om deze met een zo hoog mogelijk cijfer af te ronden. De gesprekken rondom het versnel proces lopen nog, dus zodra ik meer duidelijkheid heb vertel ik jullie hier meer over!

WERK

Ook ga ik vanaf nu meer werken bij mijn bijbaantje in de supermarkt: voordat ik op stage ging werkte ik standaard twee avonden, maar doordat ik dat niet meer zou redden heb ik het afgelopen half jaar maar één avond gewerkt. Dat was ook flink te zien aan mijn loonstrookje: het waren pittige maanden. 😉 Gelukkig heb ik nu wat meer tijd om toch weer aan het werk te gaan, en werk ik nu de maandagavond, dinsdagavond en vrijdagavond. Eindelijk weer wat ruimte op m’n rekening, haha. Dit betekent dus wel dat ik een stuk drukker ben en mijn weken net even anders in moet delen.

SPORTEN

Afgelopen november ben ik gestopt met sporten omdat mijn abonnement afliep, en omdat er nu nog een aantal dingen onzeker zijn (lees: daar-mag-ik-dus-nog-niks-over-zeggen) kan ik nog even geen nieuw abonnement afsluiten. Daar baal ik enorm van: ik mis het sporten en voel me ook totaal niet fit meer. Maar dat betekent wel dat ik dus vooralsnog even geen sport hoef in te plannen en nog ergens een vrije avond over houd… Dat is ergens ook wel weer fijn, haha.

Ik heb momenteel enorm veel aan mijn hoofd en de focus ligt echt even op veel te veel tegelijk, maar ik probeer het zo lang als mogelijk is allemaal bij te benen en ik hoop jullie snel meer te kunnen vertellen over wat er allemaal aan de hand is buiten mijn blog en school om. Keep you updated.

Hoe gaat het met jullie? Liefs! 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.