Plogmas #1 // Twee weken voor kerst

Morning, all! Hoe was jullie weekend? Hebben jullie al naar buiten gekeken? Het heeft vannacht gesneeuwd! Oh, blijer kun je mij niet krijgen. Heerlijk, dit. Ik ga straks ook lekker naar buiten en van de sneeuw genieten. Voor nu tik ik eerst dit weekoverzicht voor jullie. Kijken jullie mee?

Maandag besloot ik een dagje thuis te blijven omdat ik me niet zo lekker voelde. Ik had nog een hele hoop te doen voor school, en dus ging ik bij oma in huis werken. Daar kan ik blijkbaar iets sneller concentratie vinden dan thuis. Misschien dat ik dit de komende tijd wel vaker ga doen. En… oma heeft haar huis práchtig versierd met kerstversiering dit jaar. Het is dus echt een feestje om daar nu een paar uur te gaan werken. 

Dinsdag moest ik naar de fysiotherapeut, en liep ik daarna meteen door naar de apotheek om medicijnen op te halen.


Dinsdagavond bracht ik een bezoekje aan Lizzy, want ze had iets besteld in onze webwinkel wat we even kwamen afleveren. Ze heeft ‘m meteen in elkaar gezet (het is een bakkerskast), en hij staat heel leuk! 

Ook bracht ik een bezoekje aan de sportschool: eerst gingen we naar yoga en daarna ging ik nog even door in de fitness-zaal. 

Donderdag was het tijd om heel-veel te shooten: voor een schoolproject moet ik een grote fotoserie maken en dit deed ik samen met Lizzy. De fotograaf die ik hiervoor geregeld had, had last-minute afgezegd en dus moest er heel snel een plan B gemaakt worden. Mooi balen, maar het is gelukkig gelukt. Bovenstaande foto’s gaan overigens niet door naar de volgende ronde, maar onderstaande daarentegen… 

… wel! Deze foto’s vind ik zó leuk geworden. Deze zijn voor Instagram, en de high-res foto’s die ik ook nog heb zijn voor het schoolproject. 

’s Avonds was ik zo excited over de foto’s, dat ik meteen achter de laptop ben gaan zitten om ze te selecteren en bewerken. We hebben nog niet alle foto’s (ik ga vandaag, zondag, nog een paar foto’s schieten) maar de foto’s die ik heb zijn al heel tof geworden… 

Dit is één van de resultaten. Tof, toch?

Deze is één van mijn favorieten. Alles aan deze foto klopt (behalve mijn voet, haha). Wat vinden jullie van deze foto? I love it. 

Vrijdag was het foute kersttruien dag en was er op mijn school een foute kersttruien contest georganiseerd. Normaal ben ik heel erg van de kersttruien en ga ik helemaal over de top, maar dit keer had ik er even geen zin in. Maar, ik zou mezelf niet zijn als ik niet toch een beetje kerst in mijn outfit zou verwerken… 😉 

Vrijdagavond moest ik weer werken in de kledingwinkel en kocht ik dit nieuwe jurkje! 

Processed with VSCO with a6 preset

Zaterdag heb ik ook de hele dag gewerkt, maar na werk was het tijd voor het Jannekaatjes & Brothers kerstdiner! ‘Het wát, kerstdiner?’, hoor ik jullie al denken. Het kerstdiner van alle drie de kledingwinkels (it’s all family) bij elkaar. Zo gezellig! We aten bij de Rede in Dronten. 

Als hoofdgerecht bestelde ik een vegetarische pasta en die was mega lekker! 

Het toetje was iets met stoofperen en kaneel, ook onwijs lekker! 

De linkerfoto is nog van die middag, waar we twintig (!) outfits op de foto hebben gezet ter inspiratie voor Instagram. Ook ik heb een aantal outfits aan gehad, waaronder deze. 

De rechterfoto is ons kerstcadeau van de winkel. Ohmy! Het is het Chanel boek van Karl Lagerfeld. Zó méga tof. 

Aaaaah, dit was vanochtend! Het heeft gesneeuwd vannacht! Toen ik met m’n kat beneden kwam, stond ze meteen voor het raam te kijken. Zo schattig, haha. 

Wat gaan jullie vandaag allemaal doen? Geniet een beetje van de sneeuw, voor hoe lang dat ook mag duren! 😉 Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.