Plogmas #2 // Kerstbrunch & Amsterdam

Hi lieve allemaal! Hoe is het met jullie? Het weekoverzicht is iets later dan gepland omdat ik gisteren de hele dag gewerkt heb, maar nu hebben jullie in elk geval alle tijd om het te lezen met kerstmis. 😉 

Zondag had ik een shoot gehad met Lizzy voor een schoolproject en ik had daar mijn haren voor gekruld. Deze foto maakte ik ’s avonds, toen ik mijn knot uit m’n haren haalde en er nog allemaal mooie krullen in zaten. Oh, jongens, was mijn haar van nature maar zo… 

Maandag begonnen mijn lessen op school pas om 12:45 uur, maar ik moest nog in de stad zijn om het een en ander te regelen dus ik was al vroeg op pad! Helaas regende het wel behoorlijk en had ik geen paraplu mee of capuchon op m’n jas. Oeps. 

Ik sprintte onder andere even de Hudson’s in. Ik vind die winkel zo leuk, maar koop er veel te weinig iets. 

Maandagavond werk ik altijd – we kunnen allemaal wel zien bij welke winkel – en in de decembermaand is er dan iets speciaals voor je werkkleding. Vorig jaar hadden we strikjes, dit jaar sjaaltjes (en de mannen strikjes). Ik, als eigenwijsje, vind die strikjes veel leuker, dus ik heb die van vorig jaar weer uit de kast getrokken. Staat veel gezelliger, toch?

Dinsdag na school reed ik samen met mijn moeder een stukje richting het zuiden voor een afspraak, maar stopten we onderweg even snel voor een lunch die ik vergeten was te nemen. Lekkerrrrr. 

We hadden namelijk een afspraak bij de boekhouder! Nu mijn moeder en ik beide zelfstandig ondernemer zijn en een eigen bedrijf hebben (twee dus) is een boekhouder op z’n minst verstandig. 

’s Avonds laat reden we weer terug richting huis. Een lange, vermoeiende afspraak, maar die was wel erg nuttig. 

Woensdag ging ik samen met Floor naar Amsterdam toe om foto’s te maken voor een schoolproject – datzelfde project als de shoot van vorige week. Ik miste Amsterdam zó erg. ❤︎

We bezochten ook het museumplein nog even met de schaatsbaan die daar elke winter ligt. We zijn niet zelf het ijs op gegaan, maar het was wel leuk het even gezien te hebben (en er foto’s te maken 😉 ).

Woensdagavond ben ik met Esther een rondje dorp gegaan om kerstkaarten rond te brengen. Het leek ons leuk dat tijdens ons wandel-uurtje te doen. Ik had er heel veel (!!!), dus dit was zeker niet het enige. 

’s Ochtends was ik – voor de zoveelste keer – te laat opgestaan en dus pakte ik snel de auto naar het station om nog enigszins op tijd te komen. 

Donderdagochtend stond er iets heel leuks op de planning, namelijk de kerstbrunch! Deze hadden Gino, Cassedey en ik georganiseerd en ’s ochtends werden er meteen boodschappen gedaan. 

Rete-gezellig, al zeggen we het zelf. We waren er echt verbaasd over hoe leuk het was toen we daar uiteindelijk zaten met de lampen uit, kerstlichtjes aan en al het eten op tafel. 

Na de brunch deden we nog kerstbal-pong: beerpongen met kerstballen. Tenminste, we deden een poging tot, maar eindigden toch met ping-pong ballen. 

Dit is Jesse. Jesse en ik komen uit hetzelfde dorp, kennen elkaar al heel lang en waren donderdag (toevallig) allebei netjes gekleed (vandaar deze foto). Maar, voor eens en altijd: Jesse is niet mijn broer, niet mijn neef en ook niet mijn vriendje. Man, wat een verwarring, al twee jaar lang, haha. 

De kerstbrunch was niet het enige wat viel onder de categorie ‘kerstviering’, want na de brunch gingen we met z’n alle wat drinken in de stad. ‘Wat’ drinken was eigenlijk ‘veel’ drinken, totdat ik erachter kwam dat ik die ochtend uit haast met de auto naar het station was gereden – en dus ook weer terug moest. Shit. Het bleef bij dit glas, dus. 

Uienringen bij de Vier Jaargetijden: al drie jaar lang mijn fa-vo-riet. 

Vrijdagavond was het tijd om te werken bij m’n andere baantje. Drie uurtjes! 

Ennnn, ook zaterdag heb ik de hele dag gewerkt! Deze foto maakte ik in de supermarkt, waar ik lunch haalde voor het hele team. 

Never not working. Gisteren was het koopzondag, en dus heb ik ook gisteren de hele dag gewerkt in de winkel.

Voor nu wens ik jullie allemaal fijne kerstdagen! Geniet lekker van deze fijne, gezellige dagen! ❤︎ Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.