Plogmas #3 // Kerst

Morning, all! Hoe is het met jullie? Deze dagen tussen kerst en oud en nieuw zijn echt gek, hè? Niemand die weet welke dag of datum het is, haha. Heel gek. Vandaag heb ik weer een weekoverzicht voor jullie. Kijken jullie mee?

Op 24 december keek ik de kerstfilm A Christmas Prince, die al heel lang op Netflix staat maar ik nu pas kijk. Late to the party, ik weet het. Ik ben nu bezig met het tweede deel: The royal wedding. Echt hele leuke films! 

Kerst! Mijn favoriete tijd van het jaar! 

Oma had de tafel onwijs mooi gedekt voor het kerstdiner op Eerste Kerstdag. 

Links is het voorgerecht: krabsalade. Zo lekker! Rechts zie je het hoofdgerecht: heel veel eten, haha. Ohhh, alles was zo lekker, haha. 

Op Tweede Kerstdag gingen we gourmetten bij mij thuis: lekker makkelijk en simpel. En favoriet, natuurlijk. 

Lieffie lag onder de kerstboom te slapen. Zo schattig! 

Derde kerstdag is er bij ons in het dorp altijd een feest in de kroeg waar we altijd heen gaan, dus ook dit jaar waren we weer van de partij. Rete-gezellig is dat altijd. Het was dit jaar wel heel erg druk… 

Met Jesse en Merel! 

Dit weekend werk ik alle dagen. Gisteren kregen we Red Velvet cake, mega lekker. Vandaag werk ik ook nog van 12 tot 5 uur. 

Wat gaan jullie doen op oudejaarsavond? Of in de nacht? Liefs!  

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.