PLOGMAS WEEK 3 ★ Kerstdiner Hashtag Workmode

Hi all! Het is zondag 24 december, en voor wie heel enthousiast is over kerst is het vandaag al begonnen! Vanavond is het namelijk kerstavond, en ondanks dat niet iedereen kerst vanavond al viert is het voor mij toch wel echt kerstmis. De afgelopen week heb ik weer heel wat foto’s gemaakt. Kijk je mee?

Maandagochtend waren Jarno en ik nog in Antwerpen, en omdat we om 12:00 uur onze kamer uit moesten hadden we nog het een en ander in te pakken en op te ruimen. Jarno houdt niet zo van foto’s, zoals je kunt zien. 😉 

Dit is de lobby in het hotel, die had ik jullie nog helemaal niet laten zien in de foto-overzichten.

Onderweg naar het station! Ons hotel lag op loopafstand van het station, en om 13:00 uur ging onze trein terug naar Nederland!

➼ Benieuwd naar foto’s van Antwerpen? Zie hier deel 1 of deel 2!

Nog eventjes wachten op het station, want we waren erg moe én nog ruim op tijd voordat onze trein ging.

Het station van Antwerpen is heel erg mooi! Vooral ’s avonds als alle lichtjes branden ziet het er heel gezellig uit!

Dinsdags kwam ik weer op kantoor en kwam er een mega box fruit binnen! Mijn taak is dan om dat weer netjes op te ruimen en neer te leggen, maar het was zó veel dat het niet eens in één schaal paste. Oeps, haha.

Woensdag liep ik helemaal bepakt en bezakt met twee tassen naar kantoor. Ik had namelijk een extra outfit mee voor de avond… Later meer. 😉 Overigens: je ziet mijn sjaal boven mijn benen hangen. Ik had geen gekke printjes-broek aan, hoor. Beetje gezichtsbedrog, lijkt wel.

Nog snel de laatste kerstkaarten op de post doen zodat ze (hopelijk) nog voor kerst binnen zouden komen. Deze waren voor mijn broers! Dit was het eerste jaar dat ik hen kerstkaarten stuurde in m’n leven, zo bijzonder! Geen idee waar ik het over heb? Lees dan even dit artikel over de ontmoeting met mijn broers! 

’s Avonds hadden we een kerstdiner vanuit het team! Hoe leuk! Er was een kleine patio in het restaurant waar we aten waar allemaal mistletoe in de lucht hing, er overal kerstbomen stonden én je deze schattige tekst vond. Zo leuk!

Groepsfoto’s! <3

We aten bij Wyers, een restaurant in Amsterdam dichtbij het station. Als toetje kregen we een soort van scones met alle sausjes die je rechts ziet (keer twee!). Karamel, chocolade, vanille en cranberry-saus. Zo-veel.

Ik droeg mijn nieuwe rode jumpsuit, waar ik onwijs blij mee ben! Ik kreeg er ook enorm veel complimenten over op kantoor en eerlijk? Ik ben blij met hoe hij mij staat. Maar dan… Naar huis, hakken uit, jas aan, daar ga je… Op rechts zie je een foto waarbij ik er uit zie als een ‘sjonnie’, haha. Vriendinnetje Femke, die ik onderweg tegen kwam, beaamde dit nog even. Jep, zonder jas en met hakken ziet het er toch beter uit. 😉

Donderdag kwamen de meiden van Pulitzer langs op kantoor om allemaal toetjes te brengen! Zo leuk! Ik proefde onder andere stroopwafel, speculaas, pepernoten, een bonk karamel en heel veel chocolade. Hmm… Ik was flink misselijk na het eten ervan. 😉 Andddd koffie!

Een mijlpaal op Timehop, whoop-whoop! Ook maakte ik een fruitbakje op kantoor, lekker! 🙂

Vrijdag kwam een collega van mama lunchen en maakte ik de lunch klaar. Heerlijk!

Vrijdagavond was het tijd om te werken, en zoals ieder jaar vlak voor kerst krijgen we iets leuks voor onze saaie outfit. Vorig jaar was het een sjaaltje, dit jaar een strikje! Cu-te!

Gisteren was ik met mama in Almere en at ik deze mega lekkere cheesecake. Love-it. <3

Vanochtend kregen we het nieuws dat een dierbare kennis van ons vanochtend vroeg is overleden. Ontzettend naar om zo kerst te beginnen… Ik heb er geen woorden voor. We zagen het wel aankomen en hebben kunnen zeggen wat we wilden zeggen, maar dit zullen we elke kerst in onze gedachten houden. Ondanks alles hoop ik dat iedereen een fijne kerstmis heeft! Vanavond heb ik bij Jarno thuis een kerstdiner. Gezellig! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.