PLOGMAS WEEK 4 ★ Kerst, veel eten en shooten

Hi all! Omdat ik voor morgen een terugblik op 2017 heb ingepland, deel ik het weekoverzicht een dag eerder dan normaal! De afgelopen week was enorm gezellig, fijn en knus. Kerst, enorm veel eten en lekker rustig aan doen. Kijk je weer mee naar dit laatste weekoverzicht?

Afgelopen zondag ging ik het bos in samen met Dionne en haar vriend om foto’s van ze te maken! Dit had ik een tijdje geleden al beloofd omdat ik graag mijn portfolio op wil bouwen, zo gezegd, zo gedaan!

Het was best modderig in het bos – logisch ook, eind december – en dus was het flink uitkijken met waar je liep. Onderaan dit artikel alvast een resultaat!

Zondagavond was het ook kerstavond, en ik at deze avond bij Jarno thuis! Ze hadden een heerlijk kerstdiner klaargemaakt en we hebben gezellig de hele avond aan tafel gezeten.

Eerste kerstdag! My fave! Dit jaar vierden we het bij oma thuis, en toen we aankwamen had ze de tafel heel mooi aangekleed! Ze had een hele high-tea klaargemaakt, zo lekker!

Na de high-tea gingen we door naar nog meer eten: het kerstdiner! Hm, heerlijk!

Op tweede kerstdag zaten we al vroeg in de auto onderweg naar Utrecht, waar familie van ons woont. In de auto probeerde ik voor het eerst wat Instagram-filters uit (wie wist dat Instagram aan filters deed?) en scheen de zon vol op. Kerst in Nederland, uh-uh.

We gingen gezellig met z’n allen naar Kasteel Montfoort, waar we een uitgebreide brunch hadden. Lekker!

We hadden zelfs een dessert bij de brunch! De crème brûlée was enorm lekker!

Dit was buiten, bij het kasteel! Mooi!

Ik droeg mijn favoriete nieuwe outfit, maar toen we buiten liepen was dat toch wel even flink koud… Zoals je ziet komt de wind er helemaal doorheen en stond ik een beetje te bibberen.

Hier zie je de hele outfit! Heel erg blij met mijn nieuwe jumpsuit.

Tweede kerstdag kwam Jarno in de avond bij ons gourmetten, toen we net weer thuiskwamen vanuit Utrecht. En daar hoort natuurlijk even een cliché foto’tje bij. <3 Vandaag zijn we anderhalf jaar samen, mijlpaal!

Liefste kat is ziek en kwam bij mij op bed liggen, wat normaal niet mag. Hij is een paar weken terug geopereerd aan zijn kiezen, maar het gaat niet beter met hem… Gisteren is m’n moeder naar de dierenarts geweest met hem, en nu denken ze misschien aan een gezwel in zijn kaak/wang. Arm dier…

Derde kerstdag was er een feestje in onze plaatselijke kroeg, waar we heen gingen. Van te voren waren we nog bij iemand thuis met z’n alle. Links is Lizzy en rechts is Megan!

We zijn doorgegaan tot 03:00 uur, en om 03:30 lag ik heerlijk in bed tot 12:00 uur de volgende ochtend. Pfoe, ik heb even lekker bijgeslapen.

Ik kwam deze foto tegen, die ik twee jaar geleden rond kerstmis heb gemaakt. Hij past perfect in mijn Instagram-feed, en dus gebruik ik hem nog een keertje.

Op vierde kerstdag – jawel, we gaan nog even door – was ik de hele dag met Jarno, en ’s avonds kwam Lizzy naar mij toe om kerst te vieren. We hadden een kerstcadeau voor elkaar gekocht, kerstkoekjes erbij, Netflix aan en warme chocolademelk. Heerlijk! Dat was weer even gezellig. 🙂

Ai, mijn laptop oplader houdt het niet heel lang meer vol… Met dank aan mijn lieftallige huisdier.

Gistermiddag maakte ik lunch voor mezelf! Dit is zó lekker: triangel broodje met wat kaas (parmezaanse kaas zou het heel goed doen!), kruidenkaas en rucola. Hm!

De hele week ben ik al bezig met het bewerken van de foto’s van de shoot, afgelopen zondag, en gisteren heb ik eindelijk alles afgerond! Ik verstuurde ze naar Dionne én laat jullie er graag eentje zien…

Tadaaa! Ik ben enorm blij met de resultaten! Het zijn er in totaal veertig en ik ben er stiekem best trots op.

Fijne jaarwisseling alvast, en vergeet morgen niet even terug te komen voor een terugblik op 2017! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.