Pokémons catchen en katten knuffelen op een doorsnee vrijdagavond

Header

Eigenlijk haat ik het om mee te doen aan zulke cliché hypes waardoor we massaal de straat op gaan om virtuele wezentjes achterna te zitten en met een bal op ze te gooien. Toch kreeg de maatschappij anno 2016 mij zo ver om dit spel ook te downloaden en, erger nog: ons op Pokédate de straat op te sturen. Gelukkig konden we ook nog wat katten catchen (niet echt natuurlijk), dus kijk je gezellig even mee? Oh, en vergeet niet dit artikel met een korreltje zout te nemen ;).

Het was vrijdagavond 15 juli toen Lizzy en ik somewhere around Utrecht besloten om rond 22.00/23.00 uur de straat op te gaan om langs wat Pokéstops af te dwalen en hier en daar een Weedle, Pidgey of Rattata mee te nemen. Alle credits van dit artikel gaan dan ook uit naar Lizzy, aangezien ik te druk was met het zoeken naar lieve beestjes. En dan heb ik het niet alleen over de schattige Pokémons, maar ook over lieve katjes die op elke hoek van de straat een vergadering hielden.

DSC_0150

DSC_0146

DSC_0148

DSC_0161

Ohja, ik ben ook nog te koop.

DSC_0164

DSC_0173

DSC_0180

DSC_0186

En? Spelen jullie ook Pokémon GO? En in welk level zit jij? 

Share:

5 Reacties

 1. 30 juli 2016 / 18:23

  Haha, zo herkenbaar dat de foto met de pokemon ook direct een Pidgey is. Ik heb veeeel te veel van die dingen! Ik besloot vorige week er ook aan toe te geven en het spel maar te downloaden 😉 En jep, ook ik ga nu ineens spontaan wandelen om nog wat meer Weedles, ratata’s en pidgeys te vangen haha! Ik ben net level 9 geloof ik.. Leuk artikel! X

  Blog: http://elineous.blogspot.nl/
  Fotografie portfolio: http://www.elinerewinkel.nl

  • Larissa
   Auteur
   1 augustus 2016 / 09:59

   Precies! Net als de Weedle’s en Rattata’s inderdaad, op elke hoek vind je er wel een. Dankjewel! Leuke blog heb je, trouwens! Je foto’s zijn mooi! X

 2. 31 juli 2016 / 06:40

  Haha jep, ik speel het ook. Level 13. Vond het stiekem wel stom dat ik het op vakantie niet echt kon spelen, want geen internet. En de laatste paar dagen ben ik ook niet echt de straat op kunnen gaan aangezien ik al over mijn internet van mijn abonnement heen was haha!

  • Larissa
   Auteur
   1 augustus 2016 / 09:54

   Hahaha, frustrerend hè, als je niks kunt vangen? Alsnog wel een leuke bezigheid voor zo nu en dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.