Polaroids in de sneeuw

Hoi allemaal! Het is weer dinsdag! Vandaag ben ik lekker een dagje vrij, en zodra jullie dit lezen zit ik in Apeldoorn. We hebben vannacht een sleepover gehad met de meiden, heel gezellig! Zometeen ga ik terug naar huis om samen met Lizzy te lunchen. Vorige week maakten we foto’s in de sneeuw. Kijken jullie mee?

Lotte maakte een heel aantal foto’s van me, waaronder een hele hoop polaroids. Die deel ik vandaag met jullie! Wellicht dat ik de andere foto’s binnenkort ook nog wel even met jullie deel. Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

5 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   24 januari 2017 / 16:32

   Lief, Daphne! Dankjewel!

  • Larissa
   Auteur
   27 januari 2017 / 12:11

   Wat lief, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.