Portaits / the red dress

Toen ik gistermiddag aan het bedenken was wat voor een artikel ik voor vandaag wilde gaan schrijven, bekeek ik mijn concepten en zag ik dat ik deze foto’s nog helemaal niet had gedeeld met jullie! Ik beloof: dit zijn de laatste foto’s van deze outfit, maar ik vind ze te leuk om niet te delen. Kijk je mee?

Goed, om het overzicht een beetje te houden heb ik een simpel lijstje gemaakt voor jullie. Op 26 mei ging ik het bos in om outfit foto’s te maken van bovenstaand (en onderstaand) rood jurkje. De foto’s werden zo leuk, dat ik besloot ze in meerdere delen te publiceren. Je leest hier deel 1 en hier deel 2. Tussen al deze outfit foto’s maakte ik ook een aantal portretfoto’s: foto’s die eigenlijk vrij weinig met de outfit te maken hebben maar enkel en alleen als ‘portret’ gemaakt zijn. Die zie je hier vandaag!

Normaliter maak ik niet zo snel (veel) portretfoto’s, omdat dat best lastig te maken is. Ik ga vrijwel altijd in m’n uppie naar buiten voor de foto’s, en ik heb helaas geen kantel scherm op mijn spiegelreflex camera. Ik doe dus alles op de gok. Soms heb ik daar geen zin in, soms lukt het ook simpelweg niet. Dit keer gelukkig wel!

Op deze portretfoto’s viel het mij op dat ik best veel bultjes, puistjes en oneffenheden op mijn gezicht heb. Iets waar ik van baal, en wat ik stiekem ook totaal niet leuk vind om met jullie te delen. Een paar jaar geleden had ik dit weg bewerkt, maar nu vind ik dat áls ik het deel, ik het wel eerlijk moet delen. En dat is ook meteen een stap uit m’n comfort zone, want: fuck die lijntjes, waarbinnen alles moet ‘kloppen’. Dan maar wat oneffenheden, daar heb ik nou eenmaal soms last van. En ook voor jullie: bewerk dit soort dingen niet weg, maar deel het. Want alleen op die manier ben je het eerlijkst met je lezers/kijkers. 🙂

Maken jullie wel eens portretten van jezelf? En wat vinden jullie van deze portretfoto’s? Let me know! En hey: geniet van deze overheerlijke zonnestralen dit weekend! Liefs! 

Jurk – Steps (?) | Zonnebril – H&M | Sandalen – Sacha | Horloge – Daniel Wellington.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.