READY FOR SPRING | 7X tops voor in de lente

Hoi allemaal! De lente is nog maar net begonnen, en de temperaturen zijn al flink gestegen. Om niet in een winterdip te blijven hangen, zocht ik een aantal leuke tops op die deze zomer goed van pas kunnen komen. 

1 – Bershka | 2 – H&M | 3 – Your Look For Less | 4 & 5 – Zara | 6 – Pull & Bear | 7 – Your Look For Less

Zoals je wellicht al wel is opgevallen, zijn de meeste tops off-shoulder. Vorig jaar zagen we het al, maar komend seizoen is het dé trend wat T-shirts betreft. Het T-shirt met de schelpen er op (nummer 3) is super leuk te combineren met een shortje of A-line rok, wat ‘m meteen een stuk leuker en speelser maakt. Deze top komt van de site Your-Look.. For Less. Ik had nog nooit van de site gehoord, maar ik kon er wel wat leuks vinden. De rode off-shoulder top (nummer 5) lijkt mij persoonlijk wat lastiger te combineren, maar ik denk dat dit met een spijkerrok of kokerrok heel mooi kan staan.

Persoonlijk vind ik bovenstaande shirts ontzettend leuk voor deze lente en zomer. Mijn favorieten zijn 1 en 6! Zelf heb ik ook al wat off-shoulder tops, maar ik moet zeggen dat ik er nog wel aan moet wennen. Omdat ik ze niet dagelijks draag, lijkt het – zodra ik er een aan heb – alsof m’n mouw van m’n arm af zakt, haha! Heb jij al leuke tops voor komend seizoen? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Dit artikel maakt deel uit van een samenwerking*

Share:

4 Reacties

 1. 12 april 2017 / 19:22

  Leuk artikel! Zelf heb ik nog geen off-shoulder tops, maar ik wil er wel héél graag een paar kopen. Ik vind dat soort tops zó mooi! Er staan er al een paar op m’n wishlist in ieder geval.

  • Larissa
   Auteur
   13 april 2017 / 08:52

   Tof! Ik hou van off-shoulder tops!

  • Larissa
   Auteur
   14 april 2017 / 10:53

   Lieve reactie! Ik ben het er mee eens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.