Resultaten van de fotoshoot

Hallo daar! Afgelopen week vertelde ik jullie dat ik een fotoshoot had bij Picture People in Almere, waar ik een onwijs gezellige middag heb gehad. Vandaag deel ik alle foto’s met jullie!

Op de foto gaan is iets wat ik de laatste jaren steeds leuker ben gaan vinden en wat ik dan ook graag doe. Normaal maak ik zelf mijn outfitfoto’s, maar zo professioneel als een echte fotograaf krijg ik ze uiteraard niet. Omdat ik graag wat spontane en zakelijke foto’s van mezelf wilde hebben, voor bijvoorbeeld LinkedIn, liet ik een paar foto’s van mezelf maken bij PicturePeople in Almere.

Ik had om 15:00 uur een afspraak en heb een hele leuke en gezellige fotoshoot gehad met de twee meiden die aanwezig waren! Na anderhalf uur stond ik weer buiten met mijn foto’s. Ik mocht kiezen uit drie foto’s, en je raadt het al: ik moest een selectie maken uit ruim 70 foto’s, aaah! Het was héél erg moeilijk en met pijn in m’n hart heb ik een paar enorm mooie foto’s weg moeten doen (waar ik er van een nog steeds spijt heb), en uiteindelijk hebben we er één bijgekocht omdat mijn moeder die zo ontzettend mooi vond.

Deze foto’s kan ik zeker gebruiken voor mijn portfolio, zakelijke accounts of bijvoorbeeld voor op je CV. En jawel: de onderstaande foto komt op groot formaat in de huiskamer (ieks!). Omdat m’n moeder dat zo graag wil, haha ;). Wat vinden jullie van de foto’s? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

9 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   15 juli 2017 / 19:42

   Dankjewel, Daphne!

  • Larissa
   Auteur
   15 juli 2017 / 19:49

   Dankjewel!

 1. 14 juli 2017 / 21:28

  Leuk dat je een shoot hebt gedaan! Ik vind de eerste foto met die lichtjes tof 🙂

  • Larissa
   Auteur
   15 juli 2017 / 19:49

   Dankjewel! Die vind ik zelf ook het leukst!

 2. 15 juli 2017 / 19:22

  Ontzettend prachtige foto’s zijn het geworden! Wat leuk dat je de shoot hebt gedaan ook.

  • Larissa
   Auteur
   15 juli 2017 / 19:50

   Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.