Rhodos, dag 4

First things first: geniet van bevrijdingsdag! Op het moment dat ik dit schrijf heb ik nog geen plannen, maar wie weet ben ik nog op een festival te vinden. Vandaag vertel ik jullie in details alles over dag vier in Rhodos: zondag 23 april. De allereerste échte warme dag van de week. We hebben The Old City gezien, net als The New City. Tijd voor een dagje relaxen.

Bij het ontbijt keken we op onze weerkaartjes. 22˚C. Dat klonk ons goed in de oren. Na het ontbijt zaten we op het terras, waar mijn hoofdhuid – bleek later – zijn rode gloed begon te krijgen. Oeps, die zon had ik even onderschat. Diezelfde middag nog lagen we met onze badkleding bij het zwembad in de zon. Het zwembad zelf was nog veel te koud, en dus bleven we veilig en wel op de ligbedden. Na de lunch besloot ik er even alleen tussen uit te gaan: een rondje over en om het resort heen. Mijn camera en ik. Ik maakte op verschillende plekken foto’s. Ons avondeten was dit keer geen lopend buffet. Zoals ik bij dag drie vertelde, hebben we een aantal dingen gekregen omdat het een All Inclusive resort is. Zo ook één avond Italiaans, en één avond Grieks. Beide à la carte. Vandaag was de Italiaan aan de beurt: een ware anekdote. We hadden vijf gangen, en we stonden in nog geen uur weer buiten. We waren nog bezig met ons voorgerecht, of de volgende gang werd al op tafel geserveerd. Prima, zou je denken. Behalve als ze je bord, waar je nog van aan het eten was, weer mee terug nemen. We hebben ontzettend gelachen: zo erg, dat we na het eten toch even onze excuses hebben aangeboden vanwege het vele gelach. Morgen is de Griek aan de beurt, dus we waren héél benieuwd. Na het avondeten hebben we, zoals inmiddels gebruikelijk was, een paar potjes pesten gespeeld. Diezelfde avond was er een muziekquiz in de lobby, waar ik geen foto’s van heb. We hadden – in tegenstelling tot de vorige avond – niet gewonnen, maar het was wel leuk om mee te doen. Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.