Rhodos, dag 5

We zijn al weer aangekomen bij de vijfde dag! Op deze dag zijn we op het resort gebleven, maar heb ik wel een aantal hele leuke foto’s weten te schieten. Kijk je mee?

Op deze héérlijke zonnige dag heb ik mijn lichaam een aantal tinten bruin laten kleuren, wat he-le-maal niet verkeerd was. Ook probeerde ik weer wat aparte cocktails uit, waarvan ik er een op de foto heb gezet. Deze heette Make My Day: niet bepaald mijn smaak. ’s Avonds aten we bij de Griek, wat voor mij niet zo heel goed uitpakte. Op dag vier vertelde ik jullie dat we bij de Italiaan aten, wat behalve snel ook héél lekker was. De Griek in tegenstelling tot de Italiaan had niet het eten wat ik lekker vond. We konden kiezen uit een vlees menu, en een vis menu. Leer mij kennen en weet dat ik een lastige vlees- én viseter ben. Na het diner ben ik doorgelopen naar het lopend buffet om daar te eten, want ik lustte bijna niks (oeps!). Uiteindelijk is het wel weer een leuk verhaal om te vertellen ;). En zeg nou eerlijk: de laatste twee foto’s zien er ook gewoon niet smakelijk uit… Geniet van de wél smakelijke foto’s! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.