Rhodos, dag 6

Dinsdag 25 april: nóg zo’n warme dag in het prachtige Rhodos! Tijd om naar het strand te gaan en wat heerlijke toeristische kiekjes te schieten. Ook zie je mij stuntelen op een zwaan (ja, echt), en heb ik het buffet voor jullie gefotografeerd. 

Wederom weer een lekker dagje op het resort, waar we ons ronduit vermaakten met fotograferen (ik, dan), het strand bezoeken, achter salamanders aanhollen en zonnen op een zwaan. De zwaan die je ziet had mijn tante meegenomen, en ik ben er verliefd op. Eigenlijk hadden wij een flamingo gekocht, maar helaas paste deze niet in de koffer omdat we een veel (!) te grote hadden gekocht. Zo een van 2.14 meter breed, waar ongeveer de hele kids club op had gepast… Wat je ziet is een Larissa die zich probeert om te draaien zonder in het water te vallen wat, jawel, is gelukt! Zo’n 8 tinten bruin verder gingen we avondeten bij het lopende buffet, waarbij ik het een en ander fotografeerde. Het ziet er lekkerder uit dan dat het was, dat dan weer wel. Had ik al verteld dat ik een hoed had gekocht? Ik geloof van niet. Anyhow: ik was de eerste dag op onbewust zo erg verbrand op mijn hoofd (daar bij m’n scheiding), dat ik het gevoel had dat er intense blaren op zaten. Uiteindelijk moest ik er aan toegeven en heb ik tóch maar een hoed gekocht, die me leuker stond dan dat ik had verwacht. Geniet weer van de foto’s! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 10 mei 2017 / 11:06

  Wat een mooie foto’s! Je krijgt gelijk helemaal zin om naar de zon te vliegen haha.

  • Larissa
   Auteur
   10 mei 2017 / 18:43

   Lief, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.