Rhodos, dag 7

De aller-, aller-, allerlaatste volle dag in Rhodos! Nog even zonnen, veel cocktails uitproberen (want we zijn er nu toch), en vooral: koffers pakken!

Het is woensdag: donderdag zouden we vertrekken. Ik stond vroeg op, omdat ik graag in alle rust en stilte op het strand wakker wilde worden. Ik vertrok met mijn camera en zonnebril (want die had je om 8 uur al nodig!) naar het strand en heb een uurtje op de rots gezeten. Toen ik allemaal gegorgel hoorde en ik toch echt dacht dat ik daar alleen was, bleek dat er een man in z’n eentje zat te snorkelen voor de rots waar ik op zat. Ik schrok me rot, haha! Blijkbaar waren er meer in alle vroegte opgestaan… De hele dag hebben we lekker rustig aan gedaan en letterlijk genoten van Griekenland. Big thanks voor de mooie salamander die een cameralens op 10 centimeter afstand toeliet en mij een prachtige foto liet schieten van ‘m. Liefde! ’s Avonds was het mijn verzoek om iets later aan te schuiven bij het lopend buffet, zodat ik om 19:51 naar de zonsondergang kon kijken, want ook die wilde ik nog graag vastleggen.

De donderdag heb ik geen foto’s meer gemaakt: de camera heb ik lekker op de kamer gelaten en we hebben genoten van de laatste en tevens enorm warme dag. We hebben koffers ingepakt, veel Nederlanders gesproken en ’s avonds vlogen we terug naar huis!

Dat waren alle verhalen en foto’s uit het mooie Rhodos! Vonden jullie het leuk, om alles per dag te lezen? Of hadden jullie het liever gecombineerd gehad? Binnenkort wil ik nog het een en ander schrijven over Griekenland, maar voor nu laat ik het even hierbij en focus ik me op andere dingen op mijn blog! Als jullie nog ideeën of tips hebben over artikels over Rhodos, laat het me weten! Liefs, Larissa.

Benieuwd naar de vorige dagen in Rhodos? Lees ze hier: Dag 1 en 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.