ROOMTOUR JUNE 2018

Hi allemaal! Het is bijna vakantie en oh: wat verheug ik mij daar op. Wanneer begint jullie vakantie? Een tijdje geleden bedacht ik mij dat ik jullie nog nooit mijn volledige kamer heb laten zien… Dat had natuurlijk een reden, maar ik wil hem nu alsnog met jullie delen. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

WAAROM HAD IK HEM NIET EERDER GEDEELD?

Al een aantal jaar schrijf ik heel graag over interieur, tips en wooninspiratie. Het inspireert me, dat heeft het altijd al gedaan, en ik vind het leuk om er mee bezig te zijn. Vroeger verbouwde ik mijn kamer elke week (daar is geen dag aan gelogen) en als ik ooit een carrièreswitch maak, zal dat iets met interieur worden. Daarnaast ben ik enorm perfectionistisch en moet mijn kamer eigenlijk helemaal perfect zijn. Maar… dat is hij niet. Of nou ja: ik mag niet klagen, hoor. 😉 Ik heb een grote en fijne kamer, maar ik ben er zelf niet tevreden over.

Mijn kamer is ten eerste heel rommelig, omdat ik een echte verzamelaar ben. Heel slecht, inderdaad, want ik word stiekem ook veel gelukkiger van minimalisme. Daarnaast vind ik mijn kamer te vol met meubels én heb ik al zes jaar lang dezelfde setting. Ik ben er dus een beetje klaar mee. Ondanks dat, wil ik het nu toch delen.

WAAROM DEEL IK HEM NU WEL?

Er is misschien een kans dat ik binnenkort een nieuwe kamer krijg, en als dat niet het geval is ga ik zelf met deze kamer aan de haal. Er moet een hele hoop gebeuren, en dat vind ik heel leuk om te doen. Zeker geen straf, dus. Ik heb talloze ideeën en als ik ze allemaal kon uitvoeren, had ik dat meteen gedaan. Omdat ik dus in 2018 of 2019 een makeover ga doen, leek het mij leuk om ook te delen hoe het er nu uit ziet. Dit als soort van before/after effect.

Speciaal voor jullie heb ik alle rommel achter de deur geschoven (daar ben ik dan ook maar gelijk eerlijk over), dus al met al ziet het er nog niet zo slecht uit. Gelukkig maar. 😉

Er zijn een hele hoop dingen die ik wil veranderen, maar ik besef me ook al te goed dat ik tevreden moet zijn met het feit dat ik 1) onderdak heb, 2) een grote slaapkamer heb en 3) mijn kledingkast niet op mijn slaapkamer hoef te hebben. Want oh lord: die had er niet gepast. Ik klaag dus zeker niet!

Hebben jullie nog leuke, toffe ideeën of suggesties om mijn kamer wat ‘frisser’ te laten ogen? Wanneer ik mijn kamer ga veranderen deel ik dat natuurlijk allemaal met jullie. En ik ben natuurlijk rete benieuwd: wat vinden jullie van mijn kamer? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Oeps, deze waaier staat natuurlijk niet heel mooi op mijn kamer, haha. Toch wilde ik hem delen, want man: wat is het in de zomer heet op zolder. Heeft iemand anders daar ook last van? Ik heb deze echt nodig in de warme maanden! 

Dit bedoel ik dus met rommel… Hóe organiseer je zoiets als je de producten wekelijks gebruikt? Ik heb hier gelukkig al een oplossing voor, maar het moet nog even uitgevoerd worden. 

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.