Shoplog van de afgelopen maanden

Persoonlijk vind ik het altijd heel erg leuk om ‘even snel’ door een shoplog van een andere blogger heen te scrollen, dus zo nu en dan deel ik ook een grote shoplog met jullie! Deze is van zo’n beetje heel 2019 (oeps) en ik mis nog heel veel spullen, maar deze wilde ik graag met jullie delen! Kijken jullie mee?

WATERKARAF

Bij de IKEA zag ik deze mega leuke karaf staan, iets wat ik al een tijdje op het oog had. Ik drink van mezelf heel weinig (lees: bijna nooit) en dit is toch een kleine reminder om naast je laptop neer te zetten om wat meer te drinken. Maar het is voornamelijk ook een leuk accessoire, haha.

PUROL

Vorig jaar was ik onderweg naar een festival met méga droge lippen. Lizzy raadde mij Purol aan, wat ik meteen op het station kocht, en het werkt echt top. De eerste is inmiddels alweer op, en dus kocht ik deze: de bee variant. Ik moet ‘m nog uittesten, maar van Purol zelf ben ik in elk geval fan!

FOUNDATION

Foundation: ik heb er nooit iets mee gehad. Sowieso is ingewikkelde make-up (lees: foundation, blush, highlighter) niet voor mij weggelegd (nooit geweest ook) en dus begon ik er ook nooit aan. Wel had ik altijd één en dezelfde concealer van Catrice, en die is zo fijn! Mijn vijfde potje daarvan was op, dus ik wilde een nieuwe kopen, maar kwam precies diezelfde variant in een foundation-vorm tegen. Uh, nog beter! Dus ik probeerde ‘m uit en ik ben er heel blij mee. Ik heb nog niet specifiek verschil gemerkt in vergelijking met concealer, maar voor grotere oppervlaktes is dit wel echt top.

THE BODY SHOP SET

Tot vorig jaar had ik nog nooit iets bij The Body Shop gekocht, maar toen ik er in 2018 een kerstcadeau kocht voor een vriendinnetje nam ik ook meteen iets voor mezelf mee. Over de oil ben ik nog niet zo te spreken, maar de scrub en body butter (voornamelijk die laatste) zijn echt top! Ik gebruik ze bijna dagelijks en vind het hele fijne, lekker ruikende producten. Aanrader!

NAGELLAK

Ik denk dat het twee jaar geleden is dat ik voor het laatst nagellak kocht, maar toen ik een paar weken terug een oranje lakje nodig had voor Koningsdag was er een 1+1 actie, en dus koos ik ook meteen de oud-roze kleur uit. Ik heb ze inmiddels beide op gehad (de oranje op de foto, de roze terwijl ik dit typ) en echt: HEMA is top. Al jaren, en nog steeds. Favoriete merkje voor nagellak.

GROTE KAARS

Wie verlaat er een IKEA zonder een geurkaars? Ik niet. En dus ging deze joekel van een kaars mee naar huis, die niet alleen lekker ruikt maar ook nog eens mooi is door de gouden deksel. Wat wel jammer is, is dat de geur bij het aansteken niet extra sterk ruikt. Je moet hem heel lang aanhebben wil je er iets van merken. Maar hij staat wel erg gezellig. 😉

3-MINUTEN MASKER

Al sinds mijn veertiende ben ik fan van Dr. van der Hoog en inmiddels heb ik al een aantal producten in mijn collectie, maar deze had ik nog niet. Ik vond het de moeite waard ‘m te proberen, aangezien dit masker geen 20 helse minuten moet blijven zitten, maar je hem er na drie minuten alweer af wast. Dat kun je dus makkelijk onder de douche doen! Ik heb ‘m nu nog te weinig gebruikt om er echt een oordeel over te geven, maar het is sowieso een fijn masker af en toe even op te hebben.

SCHAALTJE MET KEVER (GOUD)

Dit méga schattige schaaltje kwam ik tegen bij Leen Bakker en ik moest mezelf inhouden er niet tien van in te slaan (het is er bij één gebleven). De kever die er op afgebeeld staat is goud, evenals de randen. Hij is zo leuk! Ik gebruik ‘m nu voor mijn ringen, maar het kan ook makkelijk voor oorbellen of armbanden.

NAGELLAK COATS

Natuurlijk kon ik me niet inhouden toen ik het roze en oranje nagellakje uitkoos, en móest ik deze twee coats proberen. De rechter – quick dry – heb ik al geprobeerd en die werkt góed! Droogt als een speer. De linker heb ik nog niet gebruikt, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

BLOUSE MET WIJDE MOUWEN

Een paar weken terug deed ik een bestelling bij NA-KD met wat rode producten die ik aan kon trekken op de launch party van ons tijdschrift, maar de bestelling kwam helaas te laat binnen. Toch vond ik deze blouse de moeite waard om te houden, want hoe leuk zijn deze mouwen?! Echt mega verliefd op deze.

T-SHIRTS

Het rechter T-shirt kwam ook mee met de bestelling van NA-KD: gevalletje ‘verzendkosten dekken’. Toch bleek ‘ie heel leuk te zijn, dus voor die €6 heb ik ‘m gehouden! Ook kocht ik twee T-shirts bij Levi’s, waarvan je er hier maar één ziet. De andere is een blauw-wit gestreept shirt, ook erg leuk. Blij met alle drie de T-shirts! Ik zal er snel eens outfit foto’s mee maken.

ZEGELRING

Bij de Sacha kocht ik deze zegelring: ik was daar al langere tijd naar op zoek maar vond niet een leuke, toepasselijke ring. Ik heb best dunne vingers en veel ringen staan dan al snel veel te groot bij mij. Deze vond ik wel leuk, én hij was in de SALE! Wat vinden jullie?

RIEM

Ik had zo’n soort riem al in meerdere winkelmandjes en ‘favorietenlijstjes’ gezet, maar nog nooit besteld. Totdat ik er tegenaan liep bij Sacha en – jawel – ook in de sale! Mega leuk, toch, zo’n riem? Wel een overduidelijke trend: iedereen draagt deze tegenwoordig. Maar ach, het is een leuke touch bij een simpele outfit.

Liefs, Larissa

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.