Sinterklaas- en kersttip: BLACK FRIDAY!

Hi lieve allemaal! Hoe is het met jullie? Het is vandaag vrijdag, en niet zo maar een vrijdag… Het is black friday! Ik denk dat iedereen dit concept wel kent, en speciaal voor de fans die hun portemonnee vandaag leegtrekken heb ik hier een klein overzicht van een aantal winkels die meedoen aan Black Friday. Kijken jullie mee?

Black Friday 2018

BLACK FRIDAY

De term Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika, waar deze dag al jarenlang een enorm groot succes is. De trend is langzaam overgewaaid naar Nederland, en inmiddels is Nederland ook al een paar jaar actief op deze desbetreffende vrijdag in november. Op deze dag krijg je in winkels kortingen, die vaak extreem hoog oplopen. Veel winkels hebben uitzonderlijk hoge kortingen, die je de rest van het jaar niet meer terug ziet. Grijp je kans dus, om alles in te slaan wat nog op je lijstje stond.

TIP // FEESTDAGEN

Wat extra fijn is, is dat Black Friday een maand voor de feestdagen is. Vier je Sinterklaas met vriendinnen of kerst met familie? Dan is het handig om alvast het een en ander in te kopen. Of natuurlijk alles, dat is aan jou. 😉 Dat scheelt een hele hoop geld, waardoor je met het overgebleven geld wellicht nog iets extra’s kan kopen. Aanrader!

Een aantal webwinkels die meedoen met de Black Friday gekte: 

Media Markt // Coolblue // Bol.com // Boohoo // de Beijenkorf // Happy Socks // HEMA // H&M // Ici Paris XL // Smartphoto.nl // ASOS // Lucardi. > Kijk voor alle deals op www.blackfridaynederland.nl

Wat gaan jullie vandaag extra goedkoop scoren? Mocht je iets bij Bol.com nodig hebben, kan dat via bovenstaande en onderstaande banner óf de banner die je aan de rechterkant van deze pagina ziet! Liefs, Larissa. 

Black Friday 2018

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.