Small talk – sunday morning update

bron

Morning allemaal! Hopelijk lees je dit nu vanuit je bed, lekker op de zondagochtend. Met Netflix, met een ontbijt of bed, met misschien wel een kater of met met de korrels slaap nog tussen in je ooghoeken: het kan allemaal. Omdat ik het afgelopen weekend enorm druk ben geweest en vandaag de hele dag van huis ben is de My week in pictures wat verlaat. In plaats daarvan heb ik dit voor jullie geschreven: een kleine zondagochtend update!

Aangezien persoonlijke artikelen het best worden ontvangen door jullie, leek het mij een goed idee deze vaker naar voren te laten komen. Even kort met jullie kletsen. Afgelopen week had ik het onwaarschijnlijk druk: ik rende van afspraak naar afspraak. Maar het was onwijs leuk en ik krijg er energie van.

Op de nacht van vrijdag op zaterdag was ik op het Amsterdam Dance Event. Dit was mijn derde jaar op rij, en het blijft een geweldige ervaring. Ik ben voor de derde keer naar de show van Martin Garrix geweest. Ik weet niet of ik daar volgend jaar weer heenga: ik wil ook wel eens wat anders zien ondanks dat Martijn mega goede shows blijft geven. Zijn show duurde de hele nacht: tot zes uur. Daarom was ik gisteren, zoals je je wel kunt voorstellen, niet zo heel veel waard. 😉

Vandaag ga ik samen met mijn moeder een dagje naar Maarn: ons traditionele jaarlijkse tripje. Daar heb ik mega veel zin in! Ik ga er ook een schoolopdracht fotograferen, dus dat is mooi meegenomen. Ik baalde enorm, omdat mijn camera kapot is en bij de fabriek ligt om gemaakt te worden. Daarom heb ik mijn eigen, vertrouwde camera niet mee. Gelukkig kon ik er een op school lenen, dus die neem ik vandaag mee. Hopen dat dat goed gaat.

Wat gaan jullie vandaag allemaal doen? Ik heb nu een weekje herfstvakantie. Ik ga voornamelijk veel werken, en jullie? Geniet van vandaag! Liefs! 

Share:

2 Reacties

 1. 21 oktober 2018 / 15:05

  Aah heel veel plezier vandaag! Ik ben heel benieuwd wat je schoolopdracht is! Laat je er wat van zien op je blog? 🙂 Hele fijne vakantie! Ik heb geen herfstvakantie helaas!!

  • Larissa
   Auteur
   21 oktober 2018 / 17:58

   Wat jammer dat je geen herfstvakantie hebt! Ik weet nog niet of ik mijn schoolopdracht laat zien, maar de foto’s die ik vandaag heb gemaakt in elk geval wél. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.