Stuur een kaartje naar elkaar, juist nu! – Quarantaine tips

smartphoto-ism-styledbylarissa-kaartjes-sturen-coronavirus-quarantaine

Het is een bewogen periode, voor ons allemaal. Ondanks dat we inmiddels langzaam maar zeker weer wat meer naar buiten kunnen en mogen, blijft het voorlopig een gekke periode waarin van ons wordt verwacht dat we tóch wat meer binnen blijven. En juist deze bijzondere, gekke periode vraagt om wat extra aandacht. Het is nu belangrijker dan ooit om de mensen om je heen (die nu dus wat verder weg zijn) een hart onder de riem te steken of simpelweg even te laten weten dat je aan ze denkt! En dat kan natuurlijk… door een simpel kaartje!

KAARTJES ZIJN ALTIJD GOED

Wie mij persoonlijk kent weet dat ik altijd al een groot fan ben geweest van het sturen van kaartjes. Doordat ik vergeetachtig ben vergeet ik veel verjaardagen of kom ik er te laat achter dat iemand jarig was, maar áls ik het onthoud dan stuur ik hoe dan ook een kaartje naar de mensen om mij heen. Tenzij zij op zondag of maandag jarig zijn, want ik wil wel dat een kaartje op precies de goede dag binnen komt en op zondagen en maandagen wordt de post niet bezorgd. Maar het feit blijft dat ik al jarenlang kaartjes verstuur – en met veel liefde. Het is iets bijzonders en iets kleins waar je een groot verschil mee kunt maken.

WHATSAPP, FACETIME OF EEN KAARTJE?

De afgelopen paar maanden zijn – als je het mij vraagt – voorbij gevlogen maar als je terug kijkt op de afgelopen drie maanden lijkt het ergens ook alsof de tijd stil heeft gestaan. De één gaat er beter mee om dan de ander, en dat is ieder voor zich. Je spreekt nu natuurlijk sowieso minder mensen face-to-face: alles moet via WhatsApp en Facetime en laten we eerlijk wezen: daar is niet iedereen even goed in. Kuch – ik dus. En ook als je daar wel goed in bent weegt een appje niet op tegen een leuke, persoonlijke kaart die zorgvuldig is gemaakt.

Bij smartphoto.nl bestelde ik een paar kaarten voor de vriendinnen die het dichtst bij mij staan of de vriendinnen die ik al heel lang niet meer heb gezien, of waarvan ik denk dat een kaartje wel even het minste is wat ze verdienen. Ik heb het bij acht kaartjes gehouden voor nu, maar het liefst had ik er nog dertig extra gemaakt voor iedereen om mij heen die ik een persoonlijke boodschap wilde sturen. Voor de acht kaarten die ik nu besteld heb, heb ik er vijf laten ontwerpen met een (of meerdere) foto(‘s) en drie zonder foto’s en enkel een tekst. De meeste kaarten zijn enkelzijdig, maar ze kunnen ook dubbelzijdig of zelfs met drie zijden ontworpen worden.

WAT IS ER ZO LEUK AAN?

Nu ik dit schrijf heb ik er al een aantal verstuurd, een aantal liggen nog klaar om te versturen, maar ik heb nu al hele fijne reacties gehad. De waardering van een onverwachts, persoonlijk kaartje is zo groot en echt de moeite waard. Oftewel: ik raad jullie allemaal aan nú een stapel kaarten te bestellen en versturen. Naast de reactie van de ontvanger is het ook simpelweg ontzettend leuk de kaarten zelf te ontwerpen met kleuren, foto’s, lettertypes en indeling.

Wil jij ook zo’n leuk kaartje bestellen? Klik hier voor de verschillende soorten kaarten en mogelijkheden! Daarnaast kun je bij Smartphoto.nl ook terecht voor allerlei andere soorten unieke fotocadeau’s: van mokken tot laptopsleeves. Hele leuke tip! Naar wie ga jij een persoonlijk kaartje sturen? Liefs.

Dit artikel is in samenwerking met Smartphoto.nl*

smartphoto-ism-styledbylarissa-kaartjes-sturen-coronavirus-quarantaine
smartphoto-ism-styledbylarissa-kaartjes-sturen-coronavirus-quarantaine
smartphoto-ism-styledbylarissa-kaartjes-sturen-coronavirus-quarantaine
smartphoto-ism-styledbylarissa-kaartjes-sturen-coronavirus-quarantaine
smartphoto-ism-styledbylarissa-kaartjes-sturen-coronavirus-quarantaine
smartphoto-ism-styledbylarissa-kaartjes-sturen-coronavirus-quarantaine
smartphoto-ism-styledbylarissa-kaartjes-sturen-coronavirus-quarantaine
Share:

1 Reactie

  1. 17 juni 2020 / 19:18

    Wat een super leuke kaartjes zeg, het is altijd leuk om een kaartje van iemand te ontvangen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *