Spring wishlist 2018

Het is iets wat ik maar al te graag doe: kledingstukken, accessoires en gadgets opslaan in mijn wishlist ‘voor een later moment’. Daarom deel ik eens in de paar weken of maanden met jullie mijn verlanglijstje voor de weken daarna. Ditmaal: mijn verlanglijstje voor het voorjaar! Kijk je mee?

TruiLeren enkelaarzenPortemonneeKettingOpen haklaarsjesLaptop coverZonnebrilBoekHorlogeRokScrubGestreepte blouseSterren oorbellenBiker bootsHarde schijfSchipperspetSpiegel.

Soms denk ik wel eens: ‘Wil ik niet té veel?’, en het antwoord daarop is eigenlijk altijd ‘ja’. Ik wil enorm veel: van kleding tot schoenen, van meubels tot klokken: mijn verlanglijstje is altijd weer veel te lang. Daarom probeer ik voor mezelf te selecteren, en koop ik dus van bovenstaande items lang niet alles. Dat kan ook niet, want dan zou ik heel wat meer moeten verdienen, haha. 😉 Wel vind ik het heel leuk om zo’n lijstje samen te stellen met alle foto’s, want ik kan er ook lekker m’n creativiteit in kwijt. Ik geniet ervan.

SCHOENEN

De afgelopen paar jaar heb ik echt een enorme liefde ontwikkeld voor schoenen: ik vind persoonlijk dat schoenen dé eyecatcher van een outfit zijn en ik wil er nog heel wat aan mijn schoenenkast toevoegen. Vooral de bikerboots die ik er in heb gezet wil ik ontzettend graag hebben. Ik vind ze zo mooi! De andere twee paar schoenen vind ik ook onwijs mooi! 🙂

KLEDING

Kleding… Mijn kast puilt uit en stort letterlijk in elkaar, want ik heb te veel kleding. Maar de kleding die ik echt draag? Daar heb ik er niet zo heel veel van: ik ben heel selectief en draag veel kledingstukken allang niet meer. Daarom blijf ik steeds maar nieuw kopen, ook omdat mijn smaak de afgelopen tijd enorm veranderd en ik steeds meer uitgesproken kledingstukken leuk vind. Het rokje hierboven is mijn favoriet!

ACCESSOIRES

Waaaah! De sieraden die ik er nu op heb gezet vind ik prach-tig. Ik ben helemaal verliefd op dat horloge (zo mooi!) en de ketting en oorbellen. Ook die zonnebril ga ik binnenkort kopen, want mijn zonnebril van vorig jaar is helemaal beschadigd.

Wat staat er momenteel op jullie wishlist? Ik ben enorm benieuwd! Liefs. 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   30 maart 2018 / 21:23

   Gaaf is ‘ie, hè?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.