STATIONERY | 9X de leukste notitieboekjes

Stationery collecties: wij meiden kunnen er vaak geen genoeg van krijgen. Van de meest kleurrijke pennen tot de schattigste notitieboekjes: we like! Vandaag deel ik een aantal van mijn favoriete notitieboekjes die ik maar ál te graag wil hebben.

V.l.n.r.: 1/2/3/4/5/6/7/8/9.

Notitieboekjes zijn altijd handig: voor to-do lijstjes, boodschappenlijstjes, je gedachten uitschrijven of snel wat aantekeningen maken. Eigenlijk kunnen we – zelfs met de technologie van tegenwoordig – nog niet helemaal zonder. Er is een soort ‘ding’ wat ons helemaal gek maakt: quotes en gave illustraties op de kaft. We-need-them.

Het was flink moeilijk kiezen: ik ga hier zeker nog een deel twee van maken, want man: wat zijn er veel leuke notitieboekjes. Voor nu heb ik mijn favorieten van dit moment bij elkaar gezet: roze, ananassen, quotes en vooral heel-veel-kleurtjes.

Welke van bovenstaande notitieboekjes is jouw favoriet? De meesten zijn van PLUK Amsterdam of Sissy Boy: zo leuk! Liefs! 

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 28 februari 2018 / 11:23

  Ze zijn allemaal zo leuk! Ik heb net weer een mooie roze bij de Action gescoord, oeps. Gevalletje sorry not sorry haha! Het notitieboekje met die tijgers/panters erop is mijn favoriet <3

  • Larissa
   Auteur
   3 maart 2018 / 11:30

   Haha, wat leuk! Action heeft inderdaad ook een aantal hele mooie in hun collectie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.