Straatjes van Zwolle

Hoi allemaal! Gisteren had ik een enorme drukke dag, want wij als klas hadden onze eigen live televisie uitzending! De dag begon om 09:30 in Zwolle, maar omdat ik me een beetje had verkeken op de tijd stond ik er al om 08:30, en dus ben ik door Zwolle heen gaan wandelen! Dus kijk snel verder voor een paar kiekjes in de stad waar ik studeer!

Normaliter kom ik alleen in de binnenstad van Zwolle, maar het leek me leuk om dit keer wat meer in de kleine straatjes daar omheen te gaan kijken en wat was het MOOI! Ik heb ontzettend schattige, leuke en mooie huisjes gezien en heel veel straatjes zijn enorm gezellig! Ik blijf Zwolle een prachtige stad vinden.

Dit artikel is overigens onderdeel van Toerist in eigen Land, waarbij ik elke keer een andere stad laat zien. Omdat ik me niet echt een toerist voel in de stad waar ik studeer, heb ik het niet in de titel verwerkt. Benieuwd naar andere steden die ik heb gefotografeerd? Klik dan even hier voor een overzicht!

Ik ben heel erg benieuwd naar wat jij van Zwolle vindt! Ik heb een aantal foto’s gemaakt, maar omdat ik maar een uurtje had waren dit er uiteraard niet mega veel. Ik ben in elk geval wel een beetje jaloers op de studenten die hier een mooi kamertje hebben, haha. Geniet van je donderdag! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   6 juli 2017 / 14:58

   Wat lief, dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.