Summer dresses wishlist

Zomerjurken: we kunnen er niet genoeg van hebben. Midi, maxi, korte mouwen, lange mouwen, chique, strandjurken: we willen ze allemaal. Het is lekker makkelijk: één stuk stof, aantrekken en klaar. Wat mij betreft heb je er nooit genoeg. Omdat zomerjurken altijd van pas komen, heb ik een selectie gemaakt van de leukste jurken voor komend seizoen. Kijken jullie mee naar mijn favorieten?

ZebraprintFeloranje met gouden printWit met rode driehoek-printRood met korte mouwenGeel met bloemenprintRoze met wijde mouwenGeel geknooptRode bloemenprintRoze met bloemen (lang)Wit met zwarte printGeel met print en strikRoze met bloemen (kort)Paars met roze schelpen printLang, roze met stippen.

Er zijn 1001 verschillende soorten, kleuren en prints in zomerjurkjes. Omdat ik altijd heel lang kan zoeken naar de perfecte zomerjurk en ik vast niet de enige ben, heb ik de leukste voor jullie op een rijtje gezet. OTTO heeft een heel breed assortiment en kan je op weg helpen met de meest uiteenlopende kleuren, lengtes en prints.

STRANDJURKEN

De meest simpele categorie zijn de strandjurken: de snelle-aantrekkers voor als je een dagje naar het strand gaat met je bikini er onderaan. Deze kunnen midi- of helemaal lang zijn, maar mogen ook heel kort zijn omdat je er toch een bikini onder draagt. Je ziet hierboven een aantal jurken die je zou kunnen categoriseren onder ‘strandjurken’, zoals de twee korte, roze jurkjes die er tussen staan.

MIDI-JURKEN

Midi-jurken zijn wat mij betreft de lastigste jurken om te vinden. Waarom? We zijn niet allemaal even lang. Wat voor mij een midi-jurk is, is voor een ander een maxi-jurk. Zelf heb ik enorm lange benen, en dus moet je nét een jurk vinden die tot die lengte behoort en dan ook nog leuk staat, met lange benen erbij (en niet lomp oogt). Ditzelfde geldt voor mensen die kleiner zijn: voor hen is een midi-jurk zoeken al helemáál lastig. Maar ik vind ze wel altijd ontzettend mooi, en dus is het de moeite waard om de stad in te duiken en er een aantal te passen, of thuis een modeshow te houden.

MAXI-JURKEN

Ja, mijn absolute favoriet van dit jaar: maxi-jurken. Goed voor overdag (want: luchtig), maar ook voor ’s avonds om je benen te bedekken. Slippers in de volle zon, bikerboots voor in de avond. Je ziet er nog steeds netjes uit als je ’s avonds uit eten gaat en je niet wilt omkleden (oké, alleen een schoenen wissel, dan) en dus is deze mega handig en praktisch in gebruik. Maar niet alleen dat, want tegenwoordig vind je maxi-jurken in állerlei soorten en maten en ze zijn móói: je kijkt je ogen uit. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het is er al.

Wat is jullie favoriete ‘soort’ jurk? Mini-, midi- of maxi-jurk? Ik hang tussen mini- en maxi in. Van bovenstaand lijstje is mijn favoriete jurk absoluut de gele met wit-bloemenprint (bovenste rij).

Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.