Summer skirts wishlist ’19

Heyyyy you! Hoe is het met jullie zomervakantie gesteld? Hebben jullie al wat leuks gedaan, of zijn jullie nog hard aan het werk? Als het goed is komt het zonnetje nu écht goed achter de wolken vandaan, en dus is het tijd om de rokjes uit de kast te halen. Indien je nog wel wat nieuwe rokjes kunt gebruiken: ik heb de leukste voor je op een rijtje gezet!

Geel met paarse stippenRoze rok met knoopBlauwe midi-rok met stippenSpijkerrokRode corduroy rokBruine corduroy rokGele rok met rood patroonZwarte rok met rood/paars patroon ✭ Lichtroze rok (links) ✭ Rok met oranje printLichtroze rok (rechts)Rok met roze verenZwarte leren rok.

KEKKE PRINTJES

Het valt me tegenwoordig op dat veel webshops meedoen aan de ‘gekke printjes’ trend. Hoe gekker en opvallender de print, des te beter. Je kunt het je zo gek niet bedenken: bliksemschichten met tijgers (haha?) of iets anders vaags. Maar het leuke is en blijft: het ziet er hoe dan ook schattig of stoer uit. En dat verschil tussen die twee is snel te maken… Een paar bikerboots maken de outfit, zonder enige andere veranderingen, onwijs stoer. Maar trek je er sandaaltjes onder aan, is er niks stoers meer aan. Dan zit je meteen in de categorie ‘lief’. Eén kleine aanpassing kan dus het grote verschil maken! Mijn voorkeur gaat uit naar de boots: ik ben verslaafd aan die look.

PASTELTINTEN

Wat ook opvalt, maar zeker niet onlogisch is, is dat er veel met pasteltinten gespeeld wordt. Niet zo heel gek, aangezien de lente bekend staat om zijn pasteltinten en dit dus ook doorgaat in de zomer. Ik heb het idee dat het gemiddelde meisje een lichte rok mooier vindt. Dat staat denk ik mooier (?). Ik ben daarentegen enorm fan van de juist donkere tinten: vooral om ze door te dragen in de herfst met een panty en boots. Love it.

FAVORIETE SHOPS VOOR ROKJES

Er zijn een aantal shops die mijn duidelijke voorkeur hebben wat betreft rokjes en jurken: deze springen er echt helemaal uit. Dit zijn My Jewellery, MostWantedNL en Famous-store. Deze drie zijn echt mijn absolute favoriet als het gaat om deze items. Ik weet niet hoe ze het doen, maar ze zijn heel sterk in de ontwerpen en modellen. Dikke aanraders!

Dragen jullie vaak rokjes? En wat is jullie favoriet? Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.