Sunset shoot | Femke

styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020

Begin 2020 deelde ik met jullie dat mijn doel voor dit jaar was dat ik iedere maand een shoot wilde doen (van portret tot newborn) om mijn portfolio aan te vullen. Vanwege het Coronavirus is elke maand niet gelukt, maar ik heb inmiddels al wel een aantal hele mooie shoots mogen doen. Een paar weken terug mocht ik Femke op de foto zetten. Ze kwam zelf met het idee foto’s te maken tijdens de zonsondergang, dus dat hebben we gedaan! En mag ik heel even… ik ben ZO blij met de resultaten! Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder.

Dit zijn een aantal foto’s van de shoot met Femke! Ben of ken jij iemand die mij ook wilt helpen met oefenen en het opbouwen van mijn portfolio en mag ik met jou bijvoorbeeld een portret shoot, couple shoot of gezinsshoot oefenen? Stuur mij dan een mailtje! Uiteraard op gepaste afstand, maar ook op afstand is er een hoop te realiseren! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

💌 info@styledbylarissa.nl

Nogmaals dankjewel, lieve Femke, dat ik jou op de foto mocht zetten & dat je met dit leuke idee kwam! ✨

Deze foto’s mogen op geen enkele manier overgenomen, verveelvoudigd, gekopieerd, opgeslagen of gedeeld worden op enige vorm of op enige wijze zonder schriftelijke toestemming van mij. Alle rechten zijn voorbehouden.*

styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020
styledbylarissa-larissa-de-vos-femke-van-den-donker-fotoshoot-portfolio-2020

Share:

4 Reacties

 1. 17 juli 2020 / 09:51

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Heerlijk zomers gevoel krijg ik er door.

  • Larissa
   Auteur
   25 juli 2020 / 10:12

   Wat super lief, dankjewel!

 2. 25 juli 2020 / 13:55

  Wow, het zijn echt prachtige foto’s. Konden mijn vriendinnen maar zulke foto’s maken, dan zag mijn Instagram feed er heel anders uit haha. Keep up the good work!

  • Larissa
   Auteur
   25 juli 2020 / 21:06

   Hahaha ah wat een onwijs lieve reactie! Ik heb ook lang niet altijd zo veel geluk hoor… Het is net even de balans vinden tussen het perfecte licht, de perfecte setting en de persoon zelf natuurlijk. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.