TAG | 15 dingen die niemand vraagt

Goeiemorgen all! Het is weer maandag, en dat betekent dat we weer een nieuwe week voor de boeg hebben! Deze week ben ik heel druk en is het programma aardig divers, dus ik vermaak me zeker wel. Voor nu heb ik weer eens een tag voor jullie ingevuld. Lezen jullie mee?

Deze tag kende ik nog totaal niet, maar ik zag hem voorbij komen op de blog van Anna. Ik vond hem wel bijzonder en grappig, dus ik ben heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Sommige vragen zijn behoorlijk gek, dus let’s get started.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Mijn kledingkast staat niet op mijn kamer, dus ik heb er ook vrij weinig last van zodra ik ga slapen. Het verschilt per keer: de ene keer laat ik hem open staan en de andere keer schuif ik de deuren dicht.

2. Neem je mini-flesjes shampoo mee uit hotels?

Dat deed ik vroeger wel, maar inmiddels niet meer omdat ik weet dat ik ze zelf toch niet gebruik. Zonde, dus, om ze mee te nemen!

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Ehm… Nee, toevallig niet… Wat een gekke vraag, haha. Wie van jullie heeft dat wel eens gedaan? Nu ben ik benieuwd.

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Meer dan dat normaal is. Ik gebruik voor álles to-do lijstjes. Zowel online als in schriftjes. Voor online gebruik ik bijvoorbeeld zowel Redbooth als Wunderlist. Ontzettend fijne programma’s!

5. Heb je sproeten?

Nee, en die heb ik ook nog nooit gehad! Ik vind sproeten overigens totaal niet lelijk bij anderen, dus ik ben heel benieuwd naar hoe ze mij zouden staan!

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Als kind zal dit vast wel gebeurd zijn, maar recentelijk gelukkig niet. 😉

7. Hoe groot is je bed?

Sinds een paar jaar heb ik een tweepersoonsbed, dus hij is vrij groot! En daar ben ik enorm blij mee, want ik hou er van om flink de ruimte te nemen in bed, haha.

8. Ben je lui?

Ik kan er niet omheen: ja, ik ben helaas vaak genoeg lui. Omdat ik het van mezelf weet probeer ik vaker minder lui te zijn, maar het feit blijft dat ik lui ben.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Ja, mijn kamer! Begrijp me niet verkeerd: mijn kamer is heerlijk en ik vind het ook niet erg om op die plek te zijn, maar het staat té vol. Ik heb overal meubels en kasten en ik wil graag wat meer ruimte en minimalisme creëren in m’n kamer.

10. Kauw je op pennen en potloden?

Toen ik nog op de basisschool zat deed ik dit wel geregeld, maar gelukkig heb ik dit afgeleerd en doe ik dit dus nu niet meer. Sterker nog: ik vind het walgelijk en moet er niet aan denken om dat nu nog te doen. Bah.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee. Wel zat ik op turnen, jazz-ballet en streetdance. Maar padvinder, nee, dat ben ik niet geweest en dat zal ik ook nooit worden.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Gek genoeg niet! Ik hoor heel vaak dat op mijn leeftijd nog wel eens ‘voor de leuk’ naar tekenfilms kijken, maar ik kijk daadwerkelijk nooit naar tekenfilms.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Haha, dat vind ik een leuke vraag. Soms wel, soms niet. Vaak gebeurt het geheel onbewust, want vroeger deed ik dat enorm vaak! Ik wist precies hoeveel treden elke trap had.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Hm, ik dans vaker als er wél muziek is, maar ik kan ook wel eens dansen als er geen muziek is. Maar dat is enorm saai, dus waarom zou je? 😉

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Toevallig wel! Dit heb ik recent met mijn rijles geleerd, haha. Het zal even zoeken worden, maar als het moet kan ik het wel!

Neem deze tag gerust over en laat zeker even weten of jij ook wel eens een straatnaam bord hebt meegenomen, haha. 😉 Liefs. 

Share:

2 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 08:56

  Wat leuk dat je hem ook hebt ingevuld!

  • Larissa
   Auteur
   10 oktober 2017 / 10:00

   yes! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.