Terug in de tijd: mijn outfit foto’s van vier jaar geleden in de herfst

september 2016

Het klinkt lang geleden, maar ik kan me mijn eerste serie outfit foto’s nog als de dag van gisteren herinneren. In de afgelopen vier jaar heb ik onwijs veel foto’s gemaakt van mijn outfits, voornamelijk in de bossen. Het afgelopen jaar heb ik dat eigenlijk niet meer gedaan, maar ik vind het nog steeds ontzettend leuk. En net zo leuk vind ik het, om ze terug te kijken… 😉 Ohjee. Van vier jaar geleden! Haha. Kijken jullie mee?

Goed, kleine disclaimer: deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren (haha). Nee, grapje. Ik was veertien of vijftien toen ik voor het eerst buiten foto’s ging maken van mijn eigen outfits. Met statief, camera, SD-kaarten en al, hop, het bos in. Elke week weer. De allereerste reeks bespaar ik jullie met alle liefde (maar vooral voor mijn eigen veiligheid), maar onderstaande foto’s wil ik graag delen. Wat was ik toen trots op deze foto’s! Echt heel leuk dat ik dat toen deed en alles heb bewaard van die tijd. Ik zou er zo weer aan beginnen als ik dit nu terug zie.

De foto’s die je hier ziet zijn lang niet alle outfit foto’s die ik ooit heb gemaakt: ik was namelijk vooral in het voorjaar buiten te vinden. Ik vind het, nu ik dit terug zie, jammer dat ik hier niet mee door ben gegaan, en tussendoor minder bezig ben geweest met deze foto’s. Wie weet pak ik het binnenkort weer eens op… 😉

Enjoy alle foto’s inclusief de maand en het jaartal waarin ‘ie is gemaakt!

oktober 2015
oktober 2015
oktober 2015
november 2015
november 2015
september 2016
september 2016
september 2017
Share:

2 Reacties

 1. 2 oktober 2019 / 13:25

  Heel leuk om te zien! Ik blog al sinds m’n elfde dus heb ook wel wat foto’s van rond mijn 14/15e, maar ik zag er een stuk minder leuk uit hoor haha. Jij draagt outfits die ik nu ook wel aan zou trekken, ik kleedde me een stuk kinderlijker op die leeftijd. Sowieso had je bij ons op de middelbare school in de onderbouw nog heel erg subgroepen: gothics, alto’s, kakkers etc. Dus daar voegde je je maar bij. Ik geloof dat ik pas na m’n 16e wat meer mijn eigen stijl durfde te volgen. Super leuk dat je deze foto’s bewaard hebt!

  • Larissa
   Auteur
   2 oktober 2019 / 15:19

   Ohhh, die subgroepen waren net voor mijn tijd inderdaad! Bij ons hoorde je erbij als je een spijkerbroek met witte sneakers droeg 😉 Ik kleedde me altijd net wat anders: glitterbroeken, flared jeans, blousejes precies anders dan anderen, vond ik heerlijk. Heel normaal, zelfs, haha. Tof dat je ook al zo lang blogt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.