The Black Label Hotel in Valkenburg

Het is jullie inmiddels vast niet ontgaan dat ik een paar weken geleden verbleef in het knusse Valkenburg, maar wat ik nog niet met jullie gedeeld heb is een uitgebreide fotoserie van het onwijs fijne hotel waar we verbleven. En omdat ik zelden in zo’n goed hotel ben geweest, geef ik jullie graag een kijkje binnen in.

Dit artikel bestaat uit twee onderdelen: het hotel en de kamer. Dit, zodat je niet alle foto’s door elkaar ziet, maar alles bij elkaar hoort en je precies weet welke ruimte waar is. Zowel de benedenverdieping van het hotel (de lobby) als de kamer zijn het absolute delen waard, dus kijken jullie mee?

Het gebouw op rechts is het hotel, de ingang ligt aan de achterkant.

LOCATIE VAN HET HOTEL

De locatie van het hotel is onwijs goed! Verblijf je in Valkenburg specifiek voor een paar dagen Valkenburg? Houd er dan rekening mee dat je vanaf het station eventjes moet lopen (kwartiertje), maar je er ook met de auto kunt komen. Naar het centrum van Valkenburg is ook ongeveer een kwartiertje lopen, maar dat is voor een stad als dit prima te doen. Het hotel is gelegen op een stukje nieuwbouw: alles er omheen is mooi en niet vervallen. Echter, buiten het terrein van het hotel ziet het er nog wel vervallen uit omdat ze hier nog aan het bouwen zijn. Je moet even zoeken, maar in het hoekje van Valkenburg vind je dit prachtige hotel!

HET HOTEL

We verbleven in The Black Label Hotel: een nieuwe hotelketen waarvan dit hotel pas sinds april of mei (!) open is. Alles is dus fresh and brand new. De stijl van binnen is super luxe, modern en industrieel: alles ziet er prachtig uit en matcht perfect. We beginnen met de binnenkomst van het hotel: de lobby/woonkamer van het hotel of hoe je het ook wilt noemen.

Het zithoekje in het hotel.
Bij de ingang kun je producten van Marie-Stella-Maris testen en kopen: ook in de kamers zijn de shampoo’s en conditioners van dit merk.
De ontbijtzaal, lunchzaal en dinerzaal in één, met allerlei verschillende tafels. Rechts van deze ruimte bevinden zich nog veel meer tafels.

DE KAMER

Toen we in de kamer van het hotel aankwamen, keken we onze ogen uit. Ik had natuurlijk bij het boeken wel gekeken naar de kamers – maar ik geloofde het allemaal wel. Het was veel mooier dan gedacht: alles, net als beneden, clean, industrieel en modern. Zelfs de badkamer was prachtig. De bedden waar we op sliepen sliepen zelfs zó lekker, dat we de medewerkers van het hotel hebben gevraagd waar ze deze aangeschaft hebben en wat alle specificaties zijn. We hebben in jaren niet zo lekker geslapen als hier.

Naast dit badkamermeubel zat nog een onwijs fijne regendouche. Doordat de muren daar omheen helemaal zwart waren (vét mooi) is een goede foto niet gelukt. Maar alleen dit al!

CONCLUSIE

Het hotel was echt buitengewoon goed en we hebben enorm genoten van ons verblijf. Het is dat deze hotelketen (nog) niet dichterbij huis zit, anders waren we hier zeker vaker heen gegaan. Nu is het helaas iets te ver weg om vaker te bezoeken, maar wie weet in de toekomst! Ik houd dit hotel in elk geval in gedachten voor wanneer ik een keer in Limburg op bezoek ben.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.