Den Haag | Deel 2

Header part 2.jpg

Afgelopen maandag hebben jullie kunnen genieten van het eerste deel van het weekendje Den Haag. In dat deel liet ik de eerste dag (zaterdag) zien, en vandaag is het tijd voor zondag en maandag! Kijken jullie mee naar het tweede en laatste deel van ons gezellige weekendje weg?

Ik heb het weekend bewust op deze manier ingedeeld, omdat we zondag zijn gaan shoppen in het centrum van Den Haag. Ik wil even zeggen dat Den Haag by far een van mijn meest favoriete shop centrums is! In de avond gingen we weer naar de boulevard van Scheveningen en aten we bij ’t Pannenkoekenhuisje. Méga lekkere pannenkoeken hebben ze daar (of eigenlijk had ik er uiteraard één, maar die was lekker, haha). Zondags heb ik dus niet heel veel foto’s gemaakt, waardoor ik zondag en maandag heb gecombineerd! Maandag was de dag van vertrek, maar voordat we weggingen namen we nog een bezoekje aan de vuurtoren van Scheveningen. Ook daar maakten we weer een hele hoop foto’s. Daarna hebben we nog wat gegeten in het hotel, waarna we met de trein terug naar huis zijn gegaan. Ik heb genoten van het weekend, en ik hoop dat jullie net zo genieten van de foto’s als ik! Liefs!

ZONDAG

DSC_0752DSC_0777DSC_0780

MAANDAG

DSC_0829DSC_0849DSC_0859DSC_0864DSC_0886DSC_0942DSC_0948DSC_0954DSC_0956DSC_0969DSC_0970DSC_0990

Share:

4 Reacties

  1. junetwonl
    11 maart 2016 / 09:56

    wat een heerlijke foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.